Kynev11(1)

Кандидати на Коалиция „БСП за България“-Бургас поднесоха цветя на бургаски дами за Осми март

 

Представители на листата на Коалиция „БСП за България“ за 2- ри МИР – Бургас начело с водача инж. Петър Кънев гостуваха в клуба на пенсионера в Пристанище Бургас по повод днешния празник – Осми март. Те поздравиха дамите, членуващи в организацията и им поднесоха цветя.

Гостите останаха очаровани от уютната обстановка, която възрастните хора са успели да създадат на мястото и с интерес разгледаха етнографската сбирка, устроена в една от залите. Инж. Петър Кънев, Станимир Баев, Чанко Мирчев и Паруш Парушев се представиха накратко и споделиха своите идеи за бъдещо съвместно сътрудничество.

Кандидатите за народни представители изразиха удовлетвореността си от проведената среща и удоволствието си да бъдат на празника в компанията на гостоприемните домакини.

Kynev4„На днешния ден няма да говорим за политика. Щастлив съм да бъда с Вас. Разчитам на Вашата подкрепа“, каза инж. Петър Кънев. Той призова присъстващите към активност на в изборния ден и изрази увереност в успеха на Коалицията.

По – късно денс представителите на Коалиция „БСП за България“ проведоха среща с жени – социалистки и отправиха към тях поздравления.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *