Obzor1-696x522

Кандидати за народни предствители от “БСП за България” проведоха среща в Обзор

Кандидатите за народни предствители от “БСП за България” инж. Петър Кънев, проф. д-р Юлия Йоргова- Форд и Андреана Премянова – Янкова проведоха среща с жители на Обзор. Заедно с областния лидер на социалистите в Бургас Стойко Танков, те представиха основни акценти от предизборната програма на колаицията.

Водачът на листат на “БСП за България” говори за актуалната политическа обстановка в страната в навечерието на предсточщите избори. Той отговори на множество въпроси, които му бяха зададени по време на дискусиите.

“Благодарна съм за гостоприемството на хората в Обзор. Срещата, която проведохме там беше много топла и сърдечна. Получи се един откровен разговор, в който присъстващите коментираха със загриженост събитията, които предстои да се случат. Въпросите им бяха насочени към това, какво е бъдещето на страната. Те изказаха очакванията си за създаване на стъбилно правителство. Изразиха увереност, че БСП ще допринесе за доброто развитие на България и преодоляване на нравствената и политическа криза”, сподели след срещата проф. д-р Юлия Йоргова.

Тя разказа още, че хората се вълнуват много от темата, свързана с възможностите за реализация на младите хора в страната, за да не напускат те България, а да търсят възможности за по-добър живот в Родината.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *