равда3

Андон Бакалов, кандидат за кмет на ПП МОРЕ: Равда ще бъде още по-обединена като щастливо семейство

 Бакалов (вляво) представи основните акценти в програмата си за мандат 2023-2027, а на събитието присъства и водачът на листата на ПП МОРЕ Пейчо Колев (вдясно)

Автор: Пресцентър ПП МОРЕ

Кандидат за общински съветник на ПП МОРЕ от Равда е стоматологът д-р Петьо Пеев

Амбициозна и пълна с идеи програма за мандат 2023-2027, която изцяло стъпва на нуждите, желанията и предложенията на жителите на Равда, представи в препълнена зала снощи кандидатът за кмет на ПП МОРЕ за  Равда Андон Бакалов. Той е един от най-успешните кметове на ПП МОРЕ, избиран винаги на първи тур.

„Не случайно винаги съм казвал, че Равда е едно сплотено семейство. Ние винаги сме работили в екип. Енергията, идеите и предложенията ги получаваме от вас – жителите на Равда. Без вас нямаше как да успеем. Вярвам, че всеки един е оценил това, което е направено в нашето населено място. Винаги съм казвал, че ние – жителите на Равда сме амбициозни хора. Така ще бъде и занапред – защото успехът се постига само, когато се подкрепяме и когато сме заедно“, каза кандидатът на ПП МОРЕ за кмет на  Равда Андон Бакалов.

В Концертната зала на кметството той направи подробен  отчет за изминалия мандат и представи програмата за развитие на Равда през следващите 4 години. За да чуят четиригодишния отчет на Андон Бакалов и да подкрепят ПП МОРЕ, снощи се събраха множество жители на Равда и симпатизанти на партията, които препълниха Концертната зала. Пред събралото се множество от симпатизанти и приятели, Бакалов даде категорична заявка, че и през следващите 4 години ще работи с грижа за хората.



ПП МОРЕ ще настоява за равнопоставеност на населените места и честно разпределение на средства oт бъдeщитe бюджeти нa общината, каквото сега липсва“, каза Пейчо Колев (вдясно)

На представянето на амбициозната програма присъстваха водачът на листата на ПП МОРЕ Пейчо Колев и кандидатите за общински съветници от листата на партията.

Андон Бакалов представи основните акценти в програмата си за мандат 2023-2027: проект и преустройство  на полифункционална обществена сграда с клубно предназначение (бивша БТК) – ново остойностяване на ремонта;  проект и план за брегоукрепване  на крайбрежната ивица от нос „Боруна“ до х-л „Аурелия“; проект за лодкостоянки, пристанищни съоръжения и крайморски фар; проектиране и изграждане на Амфитеатър; проектиране и изграждане на система за видеонаблюдение в Крайморския парк; проект за изграждане на нова база на БКС; проектиране и изграждане  на нова транспортна схема с паркоместа, закупуване на общински терен за паркинг; проект за изграждане на нови улици и ново улично осветление към тях и много други.

„Част от тези предложения бяха давани и в предходни мандати, но е факт , че не всичко може да се направи. Вярвам, че с труда, постоянството и упоритостта на всички нас – жителите на Равда ще успеем заедно“, заяви Бакалов, който бе бурно аплодиран от присъстващите.


МОРЕ ще участва с пълна листа от 21 кандидати – представители на всички населени места в община Несебър

Основен акцент в следващия мандат на Бакалов ще бъдат също здравеопазването – разкриването на лекарски кабинети – педиатричен и стоматологичен, лаборатория за медицински изследвания,  проектиране и изграждане на система за видеонаблюдение в крайморски парк, постоянно присъствие на полицейски патрул и др.

„Заедно с екипа имаме идея да обогатим нашата културна програма и спортни мероприятия, за да удължим сезона и да популяризираме Равда. Друга идея е да имаме традиционен фолклорен фестивал, в който да участват нашите самодейни състави от училище и читалище, както от общината и от страната, така и от побратимените ни градове от град Дунакеси, Република Унгария и град Куфаля, Гърция“, посочи канидатът за кмет и продължи да изброява предложения на жителите на Равда. Така Бакалов очерта голяма част от приоритетите в амбициозната му управленска програма за мандат 2023-2027.

По време на предизборната среща Андон Бакалов благодари на жителите на Равда за дългогодишната им подкрепа и пожела: Равда да бъде още по-обединена.

Водачът на листата на ПП МОРЕ Пейчо Колев представи всеки един от кандидатите за общински съветници от листата на партията. МОРЕ ще участва с пълна листа от 21 кандидати – представители на всички населени места в общината  – Равда, Несебър, Оризаре,  Обзор, Свети Влас, Гюльовца, Тънково. В листата са имената на млади хора, професионалсти в най-различни области, хора, решили да допринасят със своите знания и експертиза за развитието на община Несебър. Кандидат за общински съветник на ПП МОРЕ от Равда е стоматологът д-р Петьо Пеев.


В Концертната зала на кметството кандидатът за кмет Андон Бакалов направи подробен  отчет за изминалия мандат и представи програмата за развитие на Равда през следващите 4 години

„ПП МОРЕ ще настоява за равнопоставеност на населените места и честно разпределение на средства oт бъдeщитe бюджeти нa общината, каквото сега липсва“, каза Пейчо Колев. Той посочи, че Община Несебър няма концепция за развитието на туризма и поясни, че ПП МОРЕ  е единствената партия настоявала многократно през годините в Общинския съвет в Несебър за отпускането на повече средства за туристическа реклама, но не е срещала подкрепа от съветниците на останалите партии, гласували против на комисия по това предложение на МОРЕ.

ПП МОРЕ ще работи по програма, която включва няколко основни направления: Подобряване на инфраструктурата и пътната безопасност в цялата община, изграждане на нови паркоместа, решаване на проблемите във ВиК сферата, ефективно оздравеопазване и по-добро образование, изграждане на нови деттски и спортни площадки, озеленяване на населените места, по-справедлива социална политика , модернизиране на междуградския транспорт, усвояване на средства от оперативните програми на Европейския съюз, осигуряване на условия за привличане на туристи, по – е фективно сметосъбиране по-голям бюджет за култура, художествена самодейност и др.

ПП МОРЕ СЕ ЯВЯВА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ С БЮЛЕТИНА НОМЕР 40

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *