New Imagedsdsdfsdf

С най-висок бал за прием след завършен 7 клас в област Бургас сред СОУ е несебърското училище

С НАЙ- ВИСОК БАЛ ЗА ПРИЕМ

 С най-висок бал за прием след завършен 7 клас в област Бургас   сред СОУ е несебърското училище

 

Излезе първото класиране за прием на ученици в профилираните паралелки и професионални гимназии след завършен 7 клас. За учебната 2016/2017 г. е осъществен прием в 44 паралелки в областта, с 2 по-малко отколкото през изминалата учебна година.

Най-високият максимален бал се отчита в паралелките математика с английски език  в ПМГ”Акад.Н.Обрешков”- Бургас от  36.00  (срещу 35.761 за м.г. отново в ПМГ за математика  с английски език). Най-високият минимален бал е реализиран също в ПМГ в паралелка информатика с английски език – 32.304  ( срещу 32.542 за м.г. за същата паралелка в ПМГ) .

За учебната 2016/2017 г. СОУ”Любен Караелов” – Несебър осъществи прием в две паралелки след завършен 7 клас. На първо класиране  в утвърдената паралелка „Информационни технологии с английски език” максималният бал е 34.088 ( 9 място в областта) срещу 32.068 за миналата година  ( 16 в областта). За трета година в несебърското училище се разкрива паралелка  английски език с руски.  Максималния бал там е 31.464 срещу 29.062 за миналата кампания.

СОУ”Любен Каравелов” – Несебър разполага с висококвалифицирани специалисти и много добра материално-техническа база за обучение, открити и закрити спортни терени, закрит плувен  басейн и собствена база за изхранване на учениците.

Мара МОМЧИЛОВА                

 

Print Friendly

Автор: Мара Момчилова


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *