1

  БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКТИВНОСТ НА НЕСЕБЪРСКАТА ТАНЦОВА ГРУПА „ЗАРЯ“

   

   

  Несебърската танцова група „Заря” се включи активно в Благотворителния базар „Цветни дни за Петя”. Базарът, който се провежда в рамките на три дни, е организиран от Сдружението на творците и занаятчиите в община Несебър, с подкрепата на община Несебър. Благотворителната инициатива е в помощ на дете от Несебър – събраните средства ще бъдат дарени за лечение и рехабилитация.

  Танцова група „Заря” е създадена от Сдружението с нестопанска цел за обществено-полезна дейност „Дамски клуб – Несебър”, с цел популяризиране на българския фолклор и утвърждаване на българските традиции. От създаването си до сега, наред с участието на Танцова група „Заря” във фолклорни фестивали, „Дамски клуб – Несебър” дава своя принос и за утвърждаване на моралните ценности и доброто, като се включва във всички благотворителни инициативи в община Несебър.

  Благодарение на ентусиазма и съпричастността на своите членове, от участието си в благотворителния базар „Дамски клуб – Несебър” събра впечатляващата сумата от 1 200 лева, с която се включва в каузата „Цветни дни за Петя”.

  С две създаващи настроение изпълнения, Танцова група „Заря” се включи и в празничната програма на площад „Жулиета Шишманова”.

   

   

  Print Friendly

  Автор: Яна Христова


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *