158255548025091

Данчо Панайотов:„Хеликон” ще стане още по-красива и

 

В новата сграда е планирано голямо пространство за организиране на книжарница Хеликон, поясни Данчо Панайотов

снимка: Надежда ЧИПЕВА

 

Автор: Флагман.БГ
И ще е истински храм на книгата, категоричен е Йордан Панайотов

Собственикът на верига книжарници „Хеликон” Йордан Панайотов изпрати до медиите официална позиция. В нея се казва, че книжарницата на пл. „Тройката” ще се завърне много по-красива и съвременен вид.

„Скъпи приятели на „Хеликон“,

Благодарим Ви, че се вълнувате за съдбата на най-бургаската книжарница „Хеликон“. За нас това означава много!

Бихме искали да Ви уверим, че книжарница „Хеликон“ не само, че ще я има в Бургас, но и ще се завърне на същото място в много по- красив, многообразен и съвременен вид! И ще е истински храм на книгата! Защото „Хеликон“ е част от духа на нашия любим Бургас.

Така добре познатата и обичана книжарница Хеликон – Бургас е открита на 1 юли 1996 г. Сградата е преустроен от нас склад за зърно по договор за наем с тогавашните собственици. Тя няма статут на паметник на културата.

Книжарници „Хеликон“ са осъществената наша мечта, нашата професионална реализация и нашето всичко, затова повече от всички, ние не само ще погрижим за съхраняването им като културни емблеми, но и за осъвременяването и развитието им.  Уверяваме ви в това!

В новата сграда е планирано голямо пространство за организиране на книжарница Хеликон. През този период от около година и половина, Вие, нашите приятели и клиенти ще можете да намирате книгите и доброто ни обслужване на две нови места, които са достатъчно удобни като локации. И те са вече известни – на ъгъла на „Александровска“ и „Македония“, и близо до компаса на ул. „Васил Априлов“.

Знаем, че ще останете наши верни приятели до построяването на новия „Хеликон“, на площад „Тройката“, на същото място. Уверяваме Ви, че ще Ви изненадаме много приятно!

А дотогава, нашите книжари Ви очакват на новите ни адреси в Бургас. Защото Бургас и „Хеликон“ винаги са били и ще си останат едно цяло!

С уважение:

Йордан Панайотов”

Print Friendly

Автор: Автор: Флагман.БГ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *