18-kometa

Национално сдружение „Младежки Глас“ отбелязва 9 години в Бургас

New Image4rtrr23r23r19 ноември – Празникът на младите се пренася в Бургас

Младежки Глас празнува 9 години

 

Тази събота в Бургас Национално сдружение „Младежки Глас“ събира младежи от страната за да отпразнува 9 – ят си рожден ден. Празникът на младите ще уважат членове, симпатизанти и приятели на младежкото сдружение.

На 19.11.2016 /събота/ от 20:00 часа в Ретро Бар “Баркод”-Бургас младежите канят всички да отпразнуват рождения ден на младите хора.Входът на празника е свободен! „Обещаваме много изненади, добро настроение и хиляди усмивки“ споделят организаторите. Със специалното участие на DJ-POKERA и уникалният водещ Йордан Георгиев – председател на клон Несебър към сдружението. Събитие в социалната мрежа може да намерите на https://www.facebook.com/events/1726317941025274/

Национално сдружение „Младежки Глас” е най-голямата независима неправителствена организация в България, наброяваща над 10 000 официално приети членове, разпределени в Областни и Общински структури и клубове по интереси в цялата страна. Организацията е пълноправен член и представител на младите граждани на Република България в редица международни съюзи и формирования, между които IPYG – Световната младежка организация за мир, обединяваща над 300 от най-мащабните НПО-та в света със седалище в Южна Корея. „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” е представител на страната ни и в Международната НПО Мрежа “WE ARE TOGETHER”, която има представителства в 18 държави по света, сред които САЩ, Китай, Германия, Франция и др. Седалището на WE ARE TOGETHER е в Русия и всички контакти и работа по програми на територията на България се осъществяват от “МЛАДЕЖКИ ГЛАС”. Организацията е учредител и постоянен член на Национален младежки форум /НМФ/, част от Европейски младежки форум.

Вече 9 години каузата на “МЛАДЕЖКИ ГЛАС” е свързана с достигането на младежкия потенциал навсякъде в обществото доказвайки, че младите имат мнение и могат да покажат своите възможности.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *