655-402-cyrkva-sveshti

in memoriam: Напусна ни инж. Иван Ербакамов

vdfgergewrgewrgСлед кратко боледуване, на 77 години на 14 ноември почина още една от значимите личности на община Несебър и лесовъд с национална известност и принос в горското и ловно стопанство- инж.Иван Ербакамов.

От студентската скамейка през 1966 година до пенсионирането си инж. Ербакамов работи като директор на Несебърското горско стопанство.Изключителни са заслугите му за опазване и нарастване на горския фонд,защитените местности и развитието на ловното стопанство в региона.

За всеотдайния си труд инж. Иван Ербакамов е многократно награждаван за постижениета на Горското,а по късно на Ловното стопанство-Несебър ,ползваше се със заслужен авторитет сред съгражданите си и беше личност с позиция,характер и компетентност.

След като се пенсионира инж.Иван  Ербакамов работеше и за опазването на общинските гори и благодарение на неговия труд сега те се намират в отлично състояние.

Поклон пред светлата му памет !

…………………………………………………………..

„Много е тежко,когато се разделяме с един лесовъд-професионалист,отдал живота си за българската гора,оставил трайна следа в дейността и живота на бургаската лесовъдска колегия,запазил своята отдаденост и вярност в професията!

Неописуема е скръбта от раздялата с приятеля,колегата и човека инж. Иван Ербакамов!

Поклон пред светлата му памет!“

Това се казва в Съболезнователния адрес до близките на починалия от името на  Съюза на лесовъдите в България,подписан от неговия председател проф.д-р Иван Палигоров.

Съболезнователен адрес бе изпратен и от РС на Съюза на лесовъдите в България-Бургас

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *