Заснемане1

АБВ ще инициира подписка

АБВ ще инициира подписка за забрана за гласуване на български граждани с двойно гражданство в страни извън Европейския съюз, в които е забранено двойното гражданство

 

 

Националният съвет на ПП Алтернатива за българско възраждане прие решение за развитието на партията и нейните цели през следващия политически сезон.

Заснемане Предвид поетите пред обществото ангажименти, както преди, така и по време на кампанията, делегатите на форума решиха приоритет за политическата сила да бъдат работата за промяна в избирателната система на страната и недопускане на вмешателство на външни сили във вътрешните работи на България.

Във връзка с решението НС на АБВ, бе възложено на Изпълнителното бюро на партията  да организира  следните инициативи:

  1. Да бъде инициирана гражданска подписка за законови промени, предвиждащи забрана за гласуване на български граждани с двойно гражданство в страни извън Европейския съюз, в които е забранено двойното гражданство.
  2. Да започне широка дискусия с политическо, експертно и академично участие по цялостната нормативна уредба, свързана с изборния процес.

 

 

По време на заседанието на НС на АБВ бе решено и партията да създаде политически институт за подготовка и обучение на кадри.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *