IMG_5925 copy

Предстои 25-то заседание на Общинския съвет-Несебър

Насрочени са комисии за 25-то  заседание на Общинския съвет- Несебър                                                                                                                                                  

   25- заседание на Общинския съвет – Несебър все още не е обявено, но са насрочени заседания на постоянните комисии.Председателят на Съвета Румен Кулев вече информира, че комисиите ще заседават на 23 февруари-петък.

Комисията оглавявана от  Петър Тодоров – по законност, обществен ред, местно самоуправление, приватизация и след приватизационен контрол и контрол по изпълнение на решенията на Общинския съвет ще бъде във времето 13,00 ч. – 13,30 ч. Атанас Терзиев ще ръководи   Комисията по образование, култура, туризъм, спорт, здравеопазване, вероизповедание и социални дейности от 13,30 – 14,00 ч.

Комисията, оглавявана от Пейко Янков – по общинска собственост, жилищна политика, общински дружества и предприятия ще докладва 14,00 – 14,40 ч.

Върбан Кръстев -председател на Комисията  по бюджет, финанси, европейски фондове, национални и регионални програми ще докладва  от 14,40-15,10 ч.

Последната комисия, оглавявана от Костадин Нищелков – по устройство на територията, селско, горско, ловно стопанство и  опазване на околната среда ще започне от 15,10 ч.

Максим Момчилов

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *