Kynev123

Инж. Петър Кънев: „Търси се решение за облекчаване работата на рибарите”

20170305_133951 (1)Водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ инж. Петър Кънев проведе среща със служебния министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев. Разговорът се състоя по инициатива на инж. Кънев, който бе поел ангажимент пред рибарски общности в Бургаска област да съдейства за разрешаване на проблема с необходимостта от водене на корабен дневник на всяка лодка.

Министър Алексиев се ангажира да съдейства за разрешаване на казуса. Изискването към рибарите може да бъде отменено с наредба на министъра и за това не е нужно да бъдат правени законодателни промени.

„В резултат на проведената среща се търси решение за отмяна на изискването и облекчаване на работата на рибарите“, коментира инж. Петър Кънев.

……………………………………………………………………………………

Инж. Петър Кънев се срещна със земеделския министър заради проблема с риболовните дневници

Водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в Бургас инж. Петър Кънев проведе среща със служебния министър на земеделието проф. д-р Христо Бозуков. Разговорът се състоя по инициатива на инж. Кънев, който бе поел ангажимент пред рибарски общности в Бургаска област да съдейства за разрешаване на проблема с необходимостта от водене на риболовен дневник на всяка лодка.

Министър Бозуков пое ангажимент да съдейства за това изискването към рибарите да бъде променено. Това би могло да стане без да бъдат правени законодателни промени за разрешаване на казуса.

„Проведох тази среща, защото в кратки срокове искам да изпълня обещанието, което дадох на хората от риболовния бранш, с които се срещах по време на предизборната кампания за предсрочните Парламентарни избори. Бях им казал, че ще направя всичко възможно тяхната работа да бъде облекчена и за тях да отпаднат подобни ангажименти . Така че сега се търси решение и аз съм уверен, че скоро ще постигнем желания резултат“, коментира инж. Петър Кънев.

……………………………………………………………………………………….

Инж. Петър Кънев  получи поздравителен адрес от президента на Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите Виктор Глухих

Kynev7Водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в Бургас инж. Петър Кънев  получи поздравителен адрес от президента на Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите Виктор Глухих. В него се казва:

„Уважаеми г-н Кънев, от името на Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите и лично от свое име, Ви поздравявам сърдечно с избирането Ви за депутат в Българския Парламент.

Желаем Ви успех в държавните дела в полза на своята страна, за нейното икономическо и социално развитие и за укрепването на международния й авторитет.

Надяваме се на Вашата подкрепа за взаимно полезно сътрудничество между Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите и деловите среди във Вашата страна.

Желаем Ви здраве, много щастие и просперитет за Вас и Вашите близки!

С уважение, В.К. Глухих, президент на Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите”

През февруари, по време на 25-тия юбилеен Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите, който се проведе в Москва,  инж. Петър Кънев получи почетен диплом за особен личен принос в активизирането на българо-руските отношения. Като народен представител и председател на икономическата комисия в 43-тото Народно събрание, инж. Кънев работи за равноправни и в интерес на двете държави отношения между България и Руската федерация.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *