DSC03171 copy

КРАСИМИР КОСЕВ:РЕГИСТРИРАХ СЕ КАТО КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР

 2.1

ПРЕДИЗБОРЕН МАНИФЕСТ

Скъпи приятели,

Уважаеми избиратели от община Несебър,

Избрах днешния светъл празник-Деня  на независимостта на България,за да обявя,че се регистрирах като кандидат за кмет на община Несебър,както и за общински съветник.

Горд и щастлив съм,че съм роден близо до Велико Търново-историческата и духовна столица на България,където преди 111 години думата НЕЗАВИСИМОСТ придоби национален смисъл и стана символ на единение,разум и смелост,които в последните десетилетия ни липсват.

Независимостта е важна стъпка към свободата,качества,които не са присъщи на семплите черногледци,които не ценят другите и по време на важни за страната моменти,каквито са изборите, се опитват неуспешно да направят другите като себе си.

Винаги съм се стремял да бъда независим-когато съм ръководил партия ,когато съм участвал в местното управление и самоуправление,като общественик и журналист.

От няколко предложения,които винаги съм получавал преди избори,избрах да се регистрирам от името на младата лявоцентристка портия „Подем”,която за пръв път ще участва на местни избори в цялата страна.

ПП“ПОДЕМ“ ЩЕ БЪДЕ С № 12 В БЮЛЕТИНЕТЕ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА,КМЕТ НА КМЕТСТВО И ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ!

Да си независим е трудно удоволствие-има много примери през последните години и месеци.Изпитвал съм злобата и омразата на случайно овластени некадърници и на централно и на местно равнище.В същото време съм благодарен на  много качествени личности,които и преди и сега са били до мен и са ми давали кураж да бъда такъв,какъвто съм.

Започва кампанията за местни органи на властта-кметове на общини,на кметства и за общински съветници.Не приемам обявяването на някои за „основни”,а други за „второстепенни „кандидати.Избирателите трябва да имат ИЗБОР, и никой кандидат не бива предварително да се обявява за победител !

Заставам с лицето си и с повече от 40 години труд  за община Несебър,и е смешно,че единици не ме признават за несебърец.В процеса на предизборната кампания ще припомня някои факти ,свързани с многообразната ми дейност на политик,общественик и журналист.

Не е важно дали за мен и за кандидатите,които предлагам ще гласуват стотици или хиляди избиратели.По-важното е хората за имат ИЗБОР и да го направят по най-добрия начин.

От сърце желая успех на всички кандидати –участници в  изборите на 27 октомври в община Несебър,Бургаска област и страната.Ще водя скромна и позитивна кампания,разчитайки на лични срещи с хората,на социалните мрежи и на моят сайт „Несебър нюз”,който тази година закръгли 15 години.

Ще приема всяка подкрепа на партии,обществени и неправителствени организации ,а най-вече ще разчитам на будното гражданско общество,за което винаги съм работил.

Разчитам и на независимите и свободни медии,които имат възможността да подкрепят единствения журналист-кандидат за кмет на община в Бургаска област.

Знам и мога-това е девизът на предизборната ми кампания !

Подкрепете моята кандидатура !

imagesе2е2е2Честит светъл празник-22 септември-Ден на независимостта на България!

Красимир Косев

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      5 thoughts on “КРАСИМИР КОСЕВ:РЕГИСТРИРАХ СЕ КАТО КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР

      1. Гено Георгиев

        Браво,най накрая изплю камъчето ! А каква е играта….

        Reply
      2. Joro

        Кажи, че не искаш Русия да продължи да граби България и ще гласувам за теб. Кажи, че като кмет ще почнеш сериозна война с отдаващите се под наем руски и български „домове“ които не плащат данък на Несебър?

        Reply
      3. Joro

        Сещам се и за още нещо – Руското посолство не поздрави България с този празник. Нали знаеш защо+? Защото Русия беше от малкото държави, които се обявиха ПРОТИВ независилостта на БЪЛГАРИЯ

        Reply
      4. Красимир Косев Post author

        Благодаря на всички и за подкрепата и за критиката!Уважавам всяко мнение и ще се съобразявам със всички.Пишете ми спокойно,не се колебайте и страхувайте-може и анонимно,но по-добре с имената си.

        Reply
      5. Тихомир Николов

        По принцип не гласувам. Не признавам по- хората. Днес обаче направих изключение, заради един свестен човек.
        Успех, господин Косев!

        Reply

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *