NOVINI-NESSEBAR-NEWS

Компания, доставяща бизнес съобщения с представител в Несебър

M logo red

Мобика ООД е първата българска компания, доставяща бизнес съобщения чрез Viber, Telegram, Messenger, вече има свой представител  в Несебър-това е фирмата „Несебър нюз “ ЕООД.

По този начин иновативните услуги на компанията ще получат отлично обслужване,а и преференциални цени за новите  клиенти.

Първите клиенти от регион Бургас вече се увериха  в ефективността на услугите на Мобика!

Новите услуги се допълват от надеждни SMS и HLR.

Доставете своето послание до всеки потребител по света – на всяко устройство и платформа. Съобщенията ни се получават на всички синхронизирани устройства – например Viber смартфон, Viber Desktop и таблет.

Лесно избирате и комбинирате канали – Viber, Messenger, Telegram, SMS. Посланието ви може да съдържа текст, линк, медия.

Съобщение през месинджър ви дава капацитет до 1000 символа на кирилица, опция за картинка, опция за бутон водещ към страница във вашия уебсайт. Всичко това на цена по-ниска от SMS.

Работете с една платформа, обединяваща всички съвременни технологии за общуване. Един формат, един провайдър. Мобика е вашият център за бизнес известяване.

 

VIBER

 

Използвайте иновативната платформа на Viber, за да пращате персонални съобщения до клиентите си на конкурентна цена и с висока ефективност.

Какви предимства ви дава Viber?

  • Viber ви позволява да изпращате съобщения до 1000 символа (кирилица, латиница), без ограничение за символи и енкодинг. Добавете към текста си картинка, бутон към персонална страница, линк, стикери, емотикони, видео и глас.
  • Без значение в коя държава е клиентът ви – ще получи вашето послание.
  • Споделете с клиентите си новини и информация за своите продукти и услуги отвъд ограниченията на SMS. Направете всяко съобщение персонално и специално. Маркетинг кампаниите ви ще увеличат своята ефективност.
  • Получавате обратна връзка от абоната – кога е доставено съобщението, кога е прочетено, как е реагирал абонатът. Статусите са в реално време и доставят ценна информация на вашия екип.
  • Плащате за доставено съобщение. На фиксирана цена.

 

Ако съобщението ви не достигне потребителя в избрания срок, ние ще го доставим чрез друга платформа или SMS.

 

 

 

v1SMS

 

Услугата е доказала своята ефективност и по тази причина е универсален и предпочитан канал за известяване. Статистиката показва, че хората четат текстовите съобщения на телефона си веднага в над 90% от случаите.

 

Техническа информация

Централизирано изпращане на SMS през WEB базирано приложение и/или HTTP (GET или POST) връзка до абонати на всички мобилни оператори в България.

Поддържане на GSM 03.38 (Latin) или UTF-8 (кирилица).

Дължина на изходящия текст до 160 символа за GSM 03.38 или до 70 символа при UTF-8.

Поддържане на формат Long SMS, което позволява доставяне на съобщение над 160 символа.

Възможност за изпращане на SMS/ Viber на база изпратен от вас файл с номера и текстове на съобщения. Поддържани стандарти: XLS, XLSX.

Всички съобщения се изпращат от единен споделен или индивидуален кратък номер (4- до 6-цифрен). Опция за оригинатор с вашето име.

Възможност за избор на дата и час за изпращане на кампания.

Delivery Report (статус) за всяко изпратено съобщение. Получавате обратна връзка дали и кога съобщението е доставено на получателя. Поддържаме динамична актуализация в реално време, като резултатите се връщат на ваш URL и се визуализират в онлайн логове на сайта ни.

Автоматично пренасочване на съобщенията към пренесени номера. Ако бъде върнат SMS, той се подава последователно към останалите мобилни оператори до намиране на абоната с пренесения номер.

Отчетност в реално време чрез достъп до логoве с всички изпратени съобщения (за деня, седмицата, месеца). Можете по всяко време да свалите вашата статистика и като файл.

 

 

 

 

HLR LOOKUP

 

Услуга за проверка статус на мобилен абонат. HLR на Мобика работи с почти всички GSM мрежи по света (над 800 оператора) и е най-надеждната за проверка на български абонати.

 

Получавате следната информация в реално време:

Абонатът съществува ли към момента

На кой мобилен оператор е клиент (засича пренесените номера)

В коя мрежа е регистриран последно (засича в коя държава се намира)

Достъпен ли е в момента.

Ако няма връзка с абоната, получавате информация за причината

 

HLR услугата е автоматизирана, ефективна и на ниска цена. Спестява фирмени разходи и време за проверки през телефонни обаждания. За кратко време автоматично се актуализират големи масиви мобилни номера.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Срок за включване на нов клиент

До два работни дни. Интеграция по протокол HTTPS.

 

Срок и процедура за приемане на рекламации

Рекламации се приемат 24/7 от екипа на Мобика, като сме онлайн в работни дни. Реагира се за минути в работно време при спешен случай (който спира услугата) и до 24 часа, ако не спира работата на услугата.

 

Ние ви гарантираме

Полезна и надеждна услуга, настроена специално за Вас.

Онлайн съпорт, който отговаря веднага на всяко запитване.

Индивидуален консултант.

Оптимизация до премахване на всички недостатъци в настоящата Ви услуга.

Статистика на трафика с изчерпателни логове в реално време. Пълна прозрачност и отчетност.

Доставка на SMS в рамките на 3 до 10 секунди за онлайн услуги.

Защита на информацията Ви и пълна конфиденциалност.

 

Персонализация

Мобика осигурява персонализация и дълбока интеграция на услугата според особеностите и потребностите на всеки клиент.

Оптимизираме услугите и ги комбинираме за постигане на максимална ефективност при всеки клиент.

За повече информация и за да използвате специалните цени ,предоставени на „Несебър нюз“ЕООД ,заповядайте в нашия офис в Несебър:

УЛ.“ХАН КРУМ“ № 39 А /ПАРТЕР/-СРЕЩУ  НАЧАЛОТО НА КРАЙМОРСКАТА ПЕШЕХОДНА АЛЕЯ В КВАРТАЛА-ОФИС „МУСАЛА  БРОКЕР“

Тел. -0554-4-2104, моб -0898 34 99 10,

E-mail – k_kosev@abv.bg

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *