1527742703

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА 

И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ, БАБИ И ДЯДОВЦИ

за Международния ден на детето-2018

 

МИЛИ НАШИ БЪЛГАРСКИ ДЕЧИЦА,

Ние, вашите майки, бащи, баби и дядовци, ви пожелаваме да растете в мир и любов, здраве и щастие! За мама, татко, баба и дядо, вие сте най-скъпото, неприкосновено и свещено нещо на този свят, упованието, обичта и надежда на живота ни. Затова ние ще ви браним фанатично от всякакви посегателства върху телата и душите ви.

Ако някой ви попита искате ли момченцата да са момиченца, а момиченцата – момченца, нищо не му отговаряйте, веднага бягайте надалеч. Този човек е зъл и иска да нарани и да излъже чистите ви душици. Трябва веднага да кажете на мама и татко за това. Вие сте си момченца и момиченца от самото раждане и нищо друго, което е предопределено от Бога, Природата и Родителите ви не може да го промени.

 

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, БАБИ И ДЯДОВЦИ,

В името на децата и внуците ни, нека се закълнем пред Бога и Родината, че няма да позволим на хора със злокобни намерения да натрапват джендър идеология и практика в страната ни! Сексуалната ориентация на човека се определя от биологични фактори – гените на мама-и-татко, структурата на мозъка и ранното вътреутробно развитие. А не от късното постмодерно общество и сексуално модифицирани хора, които втълпяват на децата ни своите порочни уроци и сексуални практики. И рушат традиционните ни семейни, национални и християнски ценности и стереотипи. Тази радикална сексуална свобода е „път към моралния ад, който е покрит с добри намерения“.

Да бъдем бдителни – джендър идеологията и практика да не навлизат в детските градини, училищата и университетите, при това – насърчавани и финансирани от МОН и много НПО, които провеждат дебългаризираща и развращаваща политика! Ако замълчим сега, после ще е късно. Ще станем съучастници в гибелта на децата, народа и държавата ни. Затова ви приканваме да бдим над детския живот, за неговото телесно и духовно здраве, за неговото щастие! БОГ, СЕМЕЙСТВО, ОТЕЧЕСТВО  – да бъдат  нашето неотклонно верую!  Здравна и духовна култура да се преподава в училищата, а не джендър идеология и практика! Да не бъдем безразлични! Нека се обединим и борим заедно срещу нахлуващия агресивен и перверзен джендъризъм, който – чрез Истанбулската конвенция – протяга пагубните си пипалата към нашите деца! Спасявайки тях, ще спасим и България!

Послеслов

Тези дни научаваме, че в материално високостандарната Норвегия върлува узаконен вандализъм спрямо български деца от страна на норвежките служби за защита на децата.  Веднага реагираме със SOS за българските деца, отнети насилствено от родителите им, защото те нарушавали „правата на детето“. Не трябва да позволим такъв апокалипсис да стане и в България! Защото „цялото бъдещо щастие на човечеството не струва колкото една пролята днес детска сълза“ (Фьодор М. Достоевски).

 

Подписали обръщението:

Д-р Тотко НАЙДЕНОВ

Виолета Станиславова

Д-р Антоанета Чалдъкова

Д-р Георги Чалдъков

Д-р Петър Генев

Д-р Веско Джендов

Д-р Коста Костов

Д-р Иванка Калайджиева

Д-р Боряна Попиванова

Д-р Станислав Янев

Д-р Тодор Попов

Фоти Фотев

Д-р Николай Евтимов

Д-р Милен Танев

Ангел Г. Ангелов

София Дона Стамов

Д-р Панайотка Панайотова

Д-р Иван Казмин

Камен Гавазов

Христо Захариев

Д-р Антония Кишева

Д-р Ружа Панчева

Росица Русева

Славчо Воденичаров

Георги Бояджиев

Д-р Хикару Киноконояма

Мариана Александрова

Д-р Мариана Йорданова

Мерием Яман

Изабела Павлова

Сашка Журков

Красимир Косев

Д-р Благовеста Миткова

Д-р Селиме Карагьозова

Д-р Елица Сотирова

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *