маратонки

Да изберем мъжки маратонки

 

Мъжките маратонки са толкова важни за модата, колкото и дамските. Днес дизайнерите отдават по-голямо значение на тях, отколкото на модата за нежния пол.

Въпреки че, има много господа, които носят едни и същи маратонки през деня и вечерно време, то има и такива, които искат да следват модните условности едно към едно. Не и толкова трудно да направите избор на мъжки маратонки. Вие знаете точно от какво се нуждаете и какво ще ви е удобно.
Разбира се, вие можете да потърсите консултация от продавачите в магазините или пък да повикате свой приятел или половинката. Въпреки това, можете и сами да изберете своите маратонки, като съобразите някои неща. Дори и да изглеждат маловажни, то е хубаво да не ги пренебрегвате.

маратонкиКогато носите мъжки маратонки със спортен панталон, то е добре цветовете да съвпадат и да си отиват. Ако нямате възможност да намерите точния цвят, то маратонките е хубаво да бъдат по-тъмни.  За чорапите е хубаво да са неутрални и да не се виждат, когато стоите прави. Може би най-важното правило е цвета на маратонките да съвпада с този на горнището или долнището ви. Често производителите залат на многоцветни модели или такива с много ярки шарки.

Дънки с тениска биха стояли чудесно с маратонки, кецове или пък сандали. Ако пък искате да комбинирате с риза, то изберете ежедневните си обувки.

Черните мъжки маратонки са класически модел. Тях можете да носите с черно, сиво или тъмно синьо. Тъмно кафявите са подходящи за светли или тъмни долнища в кафяви нюанси или пък черно. Маратонките в тъмночервен цвят пък отиват на синьо, сиво и кафяво.

След като обсъдихме различните цветови гами ще напомним, че удобството е най-важния фактор. Независимо дали спортувате активно  или просто се разхождате, маратонката трябва да е като част от стъпалото и по никакъв начин да не натоварва краката и цялата ви стойка.

За да останат маратонките такива, каквито сте ги купили, дори и след многократни носения, трябва да ги поддържате.  Ежедневната поддръжка е лесна и не отнема много време. Достатъчно е само да измиете маратноките и да ги подсушите, след като се приберете. Спокойно може да ги изперете в пералнята, като спазвате инструкцията на производителя. Цялата информация е на етикета.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *