3000 стикера за автомобили с несебърска регистрация „НС“ раздаде кандидатът за кмет от ГЕРБ Златко Димитров

| Източник: nessebar-news.com

3000 стикера за автомобили с несебърска регистрация „НС“ раздаде кандидатът за кмет от ГЕРБ Златко Димитров по повод Световния ден на туризма

Отличителният знак на Несебър вече е върху автомобили, колелета, мотори, лодки, автобуси

 

 

3000 стикера за автомобили с несебърскарегистрация “НС” раздадоха Златко Димитров, кандидат за кмет на община Несебър от ГЕРБ и кандидатите за общински съветници, на всички преминаващи несебърлии презПортатанаСтарияград. С инициативата “НЕСЕБЪР – ГРАД НА 3000 ЛЕТА” Златко Димитров отбеляза Световнияденнатуризма вНесебър. „Целта ни е да напомним навсички, чесъссвоятаистория, културнонаследство и природнибогатстваНесебър е уникалентуристическиобектнесамонакартатанаБългария, но и насвета“, заяви кандидатът на ГЕРБ.

Със стикерите „НС Несебър – град на 3000 лета“, вече са маркирани автомобили, колелета, мотори, лодки, автобуси, както и влакчето, което превозва туристи между курортите в общината. С отличителния знак на Несебър се движат и колите на туристи от Шотландия и Полша, които също участваха в инициативата за отбелязването на Световния ден на туризма. „Несебър притежава целия ресурс и потенциал да стане отново притегателен център за българските туристи, но този ресурс трябва да се управлява и развива в тази посока“, завърши Златко Димитров.

Print Friendly
FacebookСподели