„НЕСЕБЪР” ОТСТРАНИ ОЩЕ ЕДИН СЪПЕРНИК

| Източник:


  Отборът на „Несебър” се наложи с 2:1 при визитата си на „Карнобат” в  турнира за Купата на Аматьорската футболна лига и в областния финал ще играе срещу тима на „Черноморец” Бургас.

В Карнобат домакините владееха инициативата и поведоха в резултата в 22 мин. с гол на Хюсеин Садула.През втората част на мача гостите от  „Несебър” изравниха с гол на Ивайло Петров в 53 мин.

В 59 мин. след изпълнение на корнер от Димитър Кръстев, топката се отклони от защитник на домакините и попадна в Нуретин Пюскюлю, който от непосредствена близост реализира за 1:2. След тази си победа „Несебър” ще играе в областния финал от турнира срещу „Черноморец”-Бургас,който отстрани след изпълнение на дузпи „Аполония”-Несебър.

В другия турнир – за Купата на България „Несебър” отстрани отборите на „Розова долина” -Казанлък, „Загорец” -Нова Загора и елитният „Пирин”- Благоевград,а на 1/16-финалите е домакин на „Левски”-София.

В мач от 9-я кръг на Югоизточната В група „Несебър” приема на 3 октомври отбора на „Борислав”-Първомай.Мачът започва в 16 ч.

…………………………………………………………………..

„НЕСЕБЪР” ОТБЕЛЯЗА 5  БЕЗОТВЕТНИ ГОЛА  И УВЕЛИЧИ РАЗЛИКАТА НА ВЪРХА                                                                                                                                                 

  Отборът на „Несебър” отбеляза 5 безответни гола на  „Борислав 2009”- Първомай  в мач от 9 кръг на Югоизточната В група.                                                                            

Домакините записаха  безпроблемно 8-та си победа от началото на сезона.

Първото попадение отбеляза Нуретин Пискюлю в 12 мин.,а в 42  Стамен Ангелов покачи на 2:0.През втората част Пискюлю вкара втория си гол, а след това капитанът Николай Костов и Трайчо Грозев фиксираха крайното 5:0.За отбелязване е,че футболисти на домакините нацелиха и 3 греди.

С победата „Несебър” увеличи преднината си на върха на който е едноличен лидер. Отборът има голова разлика 25:4 и с 25 т. и води с 4 пред преследвачите си „Евроколеж” и „Загорец”.

В следващия 10 кръг,на 10 октомври „Несебър” гостува на „Марица” в Пловдив.

Максим МОМЧИЛОВ

.

Print Friendly
FacebookСподели