„Несебър” надигра и „Свиленград”, при това -убедително

| Източник:

В навечерието на Великден

„Несебър” надигра и „Свиленград”, при това -убедително

  Отборът на „Несебър” записа поредния си успех,този път - над „Свиленград”, побеждавайки с 4:2 в изтеглен мач от XXV на Югоизточната „В” група.

Домакините,които играха отново на Градския стадион в Ахелой,поведоха в резултата с гол на  Живко Димов още в 3 мин,а след изпълнение на дузпа в 8 мин. Руслан Господинов покачи на 2:0.

Ранната преднина в резултата,а и червения картон за вратаря на гостите при нарушението за дузпата, сякаш подведе домакините и те намалиха темпото на игра.Гостите пък се окопитиха и в  25 мин. при една от атаките си Пейо Батинов реализира за 2:1, при който  резултат приключи и първото полувреме.

Втората част на мача  започна с по-активна игра на свиленградчани, които 65 мин. чрез Любомир Александров изравниха резултата.В 80 мин. след изпълнение на ъглов удар и последвалото разиграване на топката Николай Костов отбеляза за 3:2 за домакините,а в 87 мин. след бърза контраатака Стамен Ангелов оформи крайният резултат – 4:2.

С поредната си победа „Несебър” с актив от 32 т. и голова разлика 34:26 се придвижи две места напред и вече заема 8 позиция във временното класиране на Югоизточната „В” група.

В следващия ХХVI кръг-на 18 април на отбора предстои гостуване на „Гигант”-Съединение,които с 37 т. са трети в класирането.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly
FacebookСподели