От 24 май Несебър нюз с нова визия и повишена функционалност !

Седем години след своето създаване през 2004 година ,Интернет- изданието Nessebar-news.com от днес е с нова визия и значително обогатена функционалност.Това е нашият подарък за стотиците приятели-читатели,автори и доброжелатели за...
| Източник: Красимир Косев

Седем години след своето създаване през 2004 година ,Интернет- изданието Nessebar-news.com от днес е с нова визия и значително обогатена функционалност.Това е нашият подарък за стотиците приятели-читатели,автори и доброжелатели за най-светлият български празник!

Новият ни сайт е факт,благодарение упоритият професионален труд на фирмата и личното участие на нашият голям приятел Хари Аристидов,който е в състояние да оживи и най-смелите мечти и желания в уеб дизайна.Както сами се уверихте , Несебър нюз е значително обогатен с разширени възможности за публикации,полезна информация,връзки ,бърза функционалност ,архив,лесно търсене и всичко това в най-съвременен и красив вид.

Запазени са желаните възможности за коментари към материалите,изпращането на новини,анкети,както и бързо и лесно сърфиране в рубриките и използване на полезни връзки и информация.

Продължаваме взаимодейстнието ни с популярният национален туристически сайт Bulrest.com ,в който успешно се рекламират хотели,квартири,имоти и фирми от региона.Тази полезна функционалност е разширена със специален модул за безплатни обяви от всички други области,нещо,което отдавна искаха нашите читатели.

Във връзка с предстоящите местни и президентски избори подготвяме и специален модул,в който политическите партии,кандидатите за кметове и общински съветници от региона и страната ща могат да общуват с избирателите и ще отправят своите послания.

Не на последно място сме помислили отговорно и за повишеният интерес за реклама в сайта.Обогатихме възможностите и видът на местата за банери,поставени на различни подходящи места.В сайта има и специялен блок за единични платени публикации,от който ще могат да се възползват желаещите да рекламират.Както и до сега тази неизбежна за медиите дейност ще развиваме на база на конкретни контакти с рекламодателите ,на база на големият ни опит и възможности.

Новият сайт на „Несебър нюз“ЕООД ще продължи своята политика за налагане на добрите практики на истинската журналистика,толерантност,добронамереност,независимост,плурализъм,многообраие и уважение към различни мниния.Както до сега,ще бъдем максимално взискателни към нашите автори и сътрудници и ще публикуваме материали от многообразни други източници,които считаме за полезни за нашите читатели.

Няма да толерираме, както до сега ,анонимните клевети,грубият език и внушаването на непроверени факти и ще даваме възможност на засегнатите от публикациите да изразят своята позициа.Нашият сайт е предназначен за интелигентни, толерантни, можещи и мислещи хора,а тези,на които тази визия не подхожда,ще помолим да насочат негативизма си в други посоки.

Както всяко ново издание,макар и продължение на своя първообраз , новият Несебър нюз ще се развива и обогатява и в движение през следващите месеци.Разчитаме много и на становищата и съветите на нашите читатели,защото всички ние работим за тях.Основната ни мисия ,с която стартирахме преди седем години остава непроменена.Тя е свързана с отварянето на един светъл прозорец към многообразната атмосфера в община Несебър,региона и страната.Надяваме се досегашните ни усилия да не са напразни!

Да ни е честит обновеният сайт Несебър нюз !

Print Friendly
FacebookСподели