Футбол:Отборът на “Несебър” отново поднесе изненада

Отборът на “Несебър” отново поднесе изненада,завършвайки 1:1 при гостуването си на смятания за основен фаворит за промоция в „А“ група «Ботев» -Пловдив След като изненадващо победиха «Спартак» при гостуването си...
| Източник: Максим Момчилов

Отборът на “Несебър” отново поднесе изненада,завършвайки 1:1 при гостуването си на смятания за основен фаворит за промоция в „А“ група «Ботев» -Пловдив

След като изненадващо победиха «Спартак» при гостуването си във Варна и не по-малко изненадващо загубиха у дома срещу «Сливен»,футболистите на «Несебър» успяха да завършат реми срещу «Ботев».  
Мачът се игра на терена в Брестник,където домакините успяха да поведат в 25-ата минута с гол на  Деян Христов,който се възползва от грешка на вратаря на Несебър Илия Николов.

Гостите не допуснаха други възможности за гол,а в 75 мин Борислав Иванов реализира за 1:1 след изпълнение на заучено положение и попари феновете на пловдивчани.
Със спечелената точка «Несебър» запази 7-то място с 20 точки пред «Добруджа» и «Спартак»-Варна.В следващия кръг “Несебър” приема друг фаворит за влизане в групата на майсторите-отборът на “Любимец”.Мачът е на 24 март от 15,30 ч на Градския стадион.

                                      

Print Friendly
FacebookСподели