Футбол:Втора домакинска загуба за „Несебър „

След “Нефтохимик”,отборът на “Несебър”претърпя втора домакинска загуба.Този път от “Етър”,който го победи с 3:0  След няколко пробива,центрирания от фланговете и пропуснати положения от гоститерезултатът беше открит в 7 мин.Ивайло Димитров...
| Източник: Максим Момчилов

След “Нефтохимик”,отборът на “Несебър”претърпя втора домакинска загуба.Този път от “Етър”,който го победи с 3:0

 След няколко пробива,центрирания от фланговете и пропуснати положения от гоститерезултатът беше открит в 7 мин.Ивайло Димитров стреля към вратата, бранител игра с ръка пред голлинията и съдията отсъди дузпа,която Младенов реализира с техничен удар.

И след попадението етърци продължиха да създават и пропускат голови положения.До 36-ата мин., когато капитанът Георгиев изпълни наказателен удар от около 25 м., топката се удари в напречната греда и тупна зад голлинията.

След почивката доминирането на гостите продължи и в 49 мин. резултатът стана класически в тяхна полза.Младенов центрира отдясно и прехвърли топката на другия фланг към Ивайло Димитров, който от воле я прати в мрежата.

За цял мач домакините създадоха само една голова опасност.В 70 мин. Кадифчин можеше да вкара почетен гол,но Цанков акробатично изби топката.

Във временното класиране “Несебър” заема 7 място с 4 т.пред отборите на “Спартак”-Варна,”Доростол” и “Добруджа”.

В следващия V кръг,на 10 септември “Несебър” гостува на “Добруджа”.

 

                                                                                               

 

Print Friendly
FacebookСподели