ФОТОКОНКУРС „СНИМАЙ СЕ ПРЕД НЕСЕБЪРСКИЯ ЧАСОВНИК!“

| Източник: КРАСИМИР КОСЕВ

Нещо като идея за снимка за Фотоконкурса-ПРЕД ЦИФЕРБЛАТА ЛЮБОВ

 

Уважаеми граждани и гости на Несебър,

Преди три дни в уникалния Несебър бе монтиран красив Градски часовник.Тази придобивка за гражданите и гостите на Несебър е дело на Лайънск клуб-Несебър.За изграждането на часовника помогнаха Община Несебър,фирми и граждани-спонсори,както и  Лайънс клубове от страната.Това е първият Градски часовник в трихилядолетната история на Несебър.

От самото начало на проекта, екипът на сайта Несебър нюз активно работеше за реализацията на идеята,предложена от управителя на изданието Красимир Косев.

Във връзка с това Редакционният съвет на Несебър нюз реши да обяви Фотоконкурс“СНИМАЙ СЕ ПРЕД НЕСЕБЪРСКИЯ ЧАСОВНИК !“.

Обръщаме се към всички ,които обичат Световната ценност Несебър,към гражданите и гостите на града да си  направят снимка пред часовника и да ни я изпратят.Самата снимка също ще бъде безценен факт,защото Градския часовник е първият в трихилядолетната история на града !

Часовникът,обект на конкурса  се намира в навата част на Несебър на улица „Хан Крум“,недалече от пощата и новостроящия се Културен дом в града.

Снимките трябва да се изпращат в електронен вариант с подходяща големина и резолюция ,а в писмото да пише името на автора,адрес и телефон за връзка,както и текст за снимката-обръщение,пожелание ,описание и друго,което прецените.

Снимките изпращайте на ел.адрес :

k_kosev@abv.bg-ЗА ФОТОКОНКУРСА

Компетентно жури ще класира получените снимки и естествено ще бъдат раздадени много награди.Всички снимки,както и наградените ще бъдат публикувани в сайта Несебър нюз и в несебърския вестник „Слънчев бряг“.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА СНИМКИТЕ-15 АВГУСТ-ПРАЗНИК НА НЕСЕБЪР!

За да станат наградите по-големи и повече ,се обръщаме към фирми /хотели,ресторанти,магазини и др./и граждани,които  желаят да се изявят и да рекламират дейността си чрез конкурса ,с награда на свое име или спонсорство.Желаещите да ни пишат на посочения адрес или да се обадят на тел.0898 34 99 10.

Предстоят избори за местна власт,така че политици,кандидати за кметове и общински съветници ,също могат да се изявят като спонсори а и участници  във  Фотоконкурса !

Заповядайте !

На всички участници желаем предварително успех !

 

………………………………………………………………………………….

ПРИСТИГНАХА ПЪРВИТЕ СНИМКИ ЗА КОНКУРСА,ОЧАКВАМЕ СЛЕДВАЩИТЕ!

ГЕОРГИ МИЛЧЕВ-СОФИЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДАНИЕЛА ГОЦЕВА-СОФИЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Print Friendly
FacebookСподели