Татяна Дончева представя във вторник „Отбора на квартала“ в Бургас

| Източник: NESSEBAR-NEWS.COM

Лидерът на „Движение 21“ ще се включи в баскетболен мач на пл. Тройката

 

Татяна Дончева пристига в Бургас във вторник, за да представи листата с кандидати за общински съветници и да се срещне с бургазлии. „Отборът на квартала“, както са известни кандидатите за местния парламент, е избрал нетрадиционен формат на предизборната проява – символичен баскетболен мач на „21“, в който всеки желаещ да може да се включи.

„В полувремето с Татяна Дончева“ започва от 16:30 часа на площад Тройката във вторник, 13.10, където бургазлии с точен мерник ще могат да поиграят на „21“ и да пият кафе с лидера на „Движение 21“. От щаба на партията са изпратили покани до всички участници в местните избори с надеждата поне за няколко часа да загърбят противоборствата помежду си и да се включат в борбата под коша. Малко по-късно, в 18:39 в зала „Компас“ на хотел България, Татяна Дончева ще представи бургаския отбор за местните избори и основните точки от програмата на партията. Преди събитието в Бургас, Дончева ще се срещне със съмишленици в Несебър и Поморие.

„Ние не сме политически хайлайф, ние сме хората от квартала, готови да играят отборно, за да подобрят средата, в която живеят. Отборът сме аз, ти, човекът до теб в магазина – всички, които се чувстват ангажирани и искат да дадат своя принос. Отборът не говори празни приказки, а има конкретни предложения за решаване на наболелите проблеми“, обяснява идеята на кампанията Татяна Дончева. „Ние сме новото 21, а правилата са прости – ако ти имаш проблем, ние имаме решение. Просто трябва да ни кажеш.“

„Запознатите с играта „21“ знаят, че оптималният брой точки, които могат да бъдат спечелени от един вкаран кош, е 3. Колкото и двусмислено да звучи, „Отборът на Бургас“ е готов да достигне пълния капацитет на „21“ и още с първото хвърляне в местния шампионат да отбележи трите точки. Имаме точна ръка и подготвени играчи, това е всичко, което трябва на града“, коментира областният лидер на „Движение 21” Христина Секлемова. Партията на Татяна Дончева се явява на местните избори под номер 3 в интегралната бюлетина.

Print Friendly
FacebookСподели