«Слънчев бряг хотел холдингс» АД изказа съболезнования за жертвите на жестокия вчерашен атентат

ДО         Н.Пр. ШАУЛ  КАМИСА-РАЗ        ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК       НА ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ В БЪЛГАРИЯ                                                                                                                                                                                                                  Ваше Превъзходитество,                                                                                                                                                          От името на дружеството, което управлявам, и лично от свое...
| Източник:

ДО       

 Н.Пр. ШАУЛ  КАМИСА-РАЗ      

 ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК     

 НА ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ В БЪЛГАРИЯ  

                                                                                                                                                                                                        

      Ваше Превъзходитество,                                                                                                                                                   

      От името на дружеството, което управлявам, и лично от свое име, бих искал да поднеса своите най-искрени съболезнования във връзка с трагичните последици от ужасния терористичен акт, отнел живота на израелски граждани на Летище Бургас.

      Изразявайки дълбоката си покруса от трагедията, сполетяла израелските граждани, остро осъждам този жесток терористичен акт. Изказвам своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите и своето съпричастие към преживяното от пострадалите.

       Като изпълнителен директор на «Слънчев бряг хотел холдингс» АД  и като български гражданин споделям мъката и тъгата по жертвите и в същото време негодуванието срещу подбудителите и извършителите на този терористичен акт.  Убеден съм, че българските власти ще направят всичко, зависещо от тях, за разкриване на извършителите и за своевременна и пълноценна помощ на пострадалите.

      Атентатът на бургаското летище е тежък удар за пострадалите и техните близки. Холдингът, който имам честта да управлявам, от години посреща и изпраща израелски туристи в своята хотелска база. Ние ги опознахме и заобичахме и те се превърнаха в първостепенна грижа за нас. Сред пострадалите от атентата няма гости на нашите хотели, но ние не можем и няма как да останем безучастни към трагедията, сполетяла израелските туристи.                

      Терористичният акт в Бургас е поредното доказателство, че за тероризма няма граници и борбата срещу него трябва да се води системно и безкомпромисно.

Пейко ЯНКОВ-изпълнителен директор     

на «Слънчев бряг хотел холдингс» АД

 

Слънчев бряг, 19 юли 2012 г.

Print Friendly
FacebookСподели