Превозвачът „М-Бус” намалява цените на груповите пътувания

| Източник:

Тази зима най-големият частен превозвач в Бургас вози организирани групи на по-ниски цени

Най-голямата частна транспортна фирма в област Бургас „М-Бус” намалява цените на организираните пътувания през зимния сезон. Намалението варира от 5% до 15% от обявените тарифи за превоз на километър и е в зависимост от дължината на маршрута и броя на пътниците в групата. Детайлна информация за дестинациите и стандартните цените може да се намери в сайта на превозвача mbus-bg.com.

„Като начало ще извършваме превози на по-ниски цени през зимния сезон. Ако клиентът има желание да работим заедно по-дълго  и планираме серия превози, например през лятото на 2015 година, отстъпката ще важи и тогава”, обясни управителят на „М-Бус” Румен Христов.

Клиенти на превозвача при организираните пътувания са предимно училища в област Бургас, пенсионерски клубове и неправителствени организации, които правят еко турове.

От фирмата обясняват  понижаването на цените на груповите пътувания с тенденцията на лек спад в  цените на горивата в последните два месеца и с желанието да облекчат и без това свития бюджет на повечето хора.

От „М-Бус” напомнят на своите клиенти, че през зимния период  линията Бургас – Русокастро ще продължи да се обслужва, но заради тежките пътни условия няма да стига до крайните си точки Суходол и Орлинци. През зимата линията ще се обслужва в отсечката Бургас – Константиново – Тръстиково – Ливада – Русокастро, а при някои от курсовете и до село Желязово. От фирмата превозвач очакват Областна администрация – Бургас и Община Средец да предприемат адекватни спрямо ситуацията действия  за подобряване на трасето, което в момента прилича на лунен пейзаж и застрашава живота на пътниците.

 

Print Friendly
FacebookСподели