ПП“Демократична алтернатива за национално обединение „/ДАНО/представи листата си в Бургас

  На срещата в Бургас  Надежда Сандолова, почетен председател на партия ДАНО представи бургаската листа с кандидати за народни представители.   „Имаме висок градус на политическо недоволство, което поражда глад...
| Източник:
 


На срещата в Бургас  Надежда Сандолова, почетен председател на партия ДАНО представи бургаската листа с кандидати за народни представители.
 

„Имаме висок градус на политическо недоволство, което поражда глад за нови партии и нови водачи. П.П. ДАНО е новата партия, а лидерът и  Надежда Сандолова, която не е участвала никога досега в политиката могат да вдигнат стандарта на българската политика“,  убеден е Иван  Търпоманов, водач на листата на ДАНО за Бургас и председател на Българска индустриално-аграрна партия (БИАП).

„П.П. ДАНО ще върне вярата на българите, че могат да преодолеят пропастта, която разделя реалността от нашите мечти“, допълни още Търпоманов.
На срещата в Бургас г-жа Надежда Сандолова, почетен председател на партия ДАНО представи бургаската листа с кандидати за народни представители.
Иван Търпоманов – водач на листата на ДАНО в Бургас. Роден е през 1950 г. Завършил е Националната спортна академия. В момента прави магистратура по агрономство. Автор и водещ на предаване „Политика и спорт“ по Канал 3. Треньор по футбол и преподавател.
Иван Тодоров – изпълнителен директор в туристическа компания
Яна Паскалева – управител на отдел входящ туризъм
Димитринка Сотирова – главен счетоводител
Светлана Тодорова – организатор транспортна дейност
Бърза Манолова – рехабилитатор
Бисер Георгиев – лекар
Росен Методиев – бизнесмен
Николета Търпоманова – спортен мениджмънт
Мария Паскова – мениджър
Силвия Атанасова – ръководител сектор образование в НСА

Print Friendly
FacebookСподели