Пет години „Хидрокупа Несебър „

| Източник: Д-р Стойчо Шишков-Председател на "Моделклуб Несебър "

И така:настъпи  времето за равносметка.

За изминалия петгодишен период авиомоделната Хидрокупа „ Несебър „

 уверено проходи,благодарение на всички участвали през годините в нея пилоти.

В оспорвана надпревара за призовите места премина и юбилейното-5 издание на водосамолетното състезание Хидрокупа „Несебър“. В отборното класиране на първо място убедително застана отборът на фамозния  Моделклуб „Добротица“Добрич с председател и старши хидротреньор- Драгомир Драганов и за трети пореден път преходната Хидрокупа бе отнесена в Добруджа.


С това отборът- победител спечели и плакета- първо място в Хидросезон 2011 и правото да задържи преходната купа в арсенала на своите победи завинаги. Благодаря на всички участници от отбора на Добрич! Те оставиха далече зад себе си представителите на иначе морските Варна и Бургас,които също имат какво в повече да дадат  в името на хидроидеята,но засега се задоволяват да летят в спътната струя на Добруджанци  !


Втори в турнира са представителите на Казанлък / МК „Стрела“Д.Митрополия/. Почетното трето място бе отсъдено за Авиомоделклуб „Варна“,двукратен носител на Хидрокупата от предишни издания на несебърското състезание.
На четвърто и пето място останаха съответно младите отбори на Стара Загора и Сливен.

От името на Спортен моделклуб Несебър ,ръководството на Сл.бряг АД и Община Несебър поздравявам отбора на моделклуб „Добротица“-Добрич,лично-председателя и мениджър на тима-Драгомир Драганов и благодаря сърдечно на всеки,отделил време,средства и желание за участие в Хидрокупа „Несебър“ 2011 !

Честито на трикратните хидрошампиони от Добрич и бъдещи успехи на всички,облъчени от водосамолетната идея!
До нови срещи с нови сили в хидронадпреварата на Несебърския бряг-

7,8 и 9.09.2012г. !

„Хидрокупа нас навек ни свързва !“

Print Friendly
FacebookСподели