От вилна зона „Росен“ благодарят на ГЕРБ

| Източник:

ПП ГЕРБ – БУРГАС

ул. „Конт Андрованти“, 5

Б Л А Г О Д А Р С Т В Е Н О   П И С М О

Уважаеми дами и господа,

Пиша ви от името на живеещите във вилна зона „Росен“.  Както добре е известно, в нощта срещу 6-ти септември 2014 г. валя извънредно силен и продължителен дъжд, който бе основна причина за опустоштелно наводнение, довело до човешки жертви и огромни материални загуби за хората от района. Седем къщи по поречието на река Отманлийска са унищожени от водната стихия, а четири от тях са направо безследно отнесени. Всички домове са тежко наводнени с кална вода и тиня.

В този труден за нас момент, когато човек осмисля случайността на оцеляването си и тревожно отчита непоправимите и безвъзвратни загуби, получихме вашата подкрепа. Стана ясно, че по предложение на Председателя на ПП ГЕРБ, кандидат-депутатите и общинските съветници от ГЕРБ – Бургас са взели решение за реално подпомагане на пострадалите от водното бедствие с доброволен труд. Така на 9-ти и 10-ти септември, а и по-нататък, представителите на ГЕРБ – Бургас ни показаха, че не сме забравени и изоставени в тази тежка ситуация. Наши съграждани, които сме виждали в Община Бургас, на различни обществени прояви, в общински и парламентарни сесии, сега ни протегнаха ръка за помощ и самоотвержено участваха в почистването на дворовете и домовете ни от големите сметищни струпвания в лепкавата кал.

В продължение на идеята за реална помощ за пострадалите от наводненията бяха привлечени и бизнесмени – симпатизанти на ГЕРБ –Бургас, които с тежка техника помогнаха за извозване на много отпадъци и частично възстановяване на основния път и подстъпите към него. Заедно с това бе осигурена питейна минерална вода и сандвичи за потърпевшите. Три дни по-късно футболният отбор и търговски работници на „Мастерхаус“ – Бургас, общо 50 души, за един ден също помогнаха с труда си за преодоляване на последствията от унищожителното наводнение.

Изказваме ви сърдечната си благодарност за реалната помощ и морална подкрепа, които ни оказахте в тези драматични за нас дни!

Пожелаваме ви здраве, бодрост, лично щастие и успехи в благородната ви обществена и политическа дейност!

С уважение – Радослав Петров,

секретар на Дружество „Росенец“.

03.10.2014 г.  – в.з. Росен

Print Friendly
FacebookСподели