Отново несебърски успехи на дансинга.Този път край тихия бял Дунав

| Източник: Мара МОМЧИЛОВА

Постигнаха ги ученици от СОУ”Любен Каравелов” -  Несебър,състезаващи се от името на Клуба по спортни танци ”Несебър” в Открития турнир по спортни танци  “Русе 2011”.Той се проведе под патронажа и за купата на кмета на Русе  Пламен Стоилов и бе организиран от Българската федерация по спортни танци,Област Русе, Община Русе и Клуб по спортни танци ”Настроение” и в него участваха 107 танцови двойки от цялата страна.

От 11 двойки в клас 11Е  Иван Кронев и Анна-Мария Жечева финишираха трети,а Дейвид Йовчев – Ивон Иванова и Станислав Иванов – Григория Николова са съответно четвърти и седми.

За пореден път в клас 11Е  на върха се изкачиха Тодор Тодоров и Лорета Добрева.

В клас 11D  до почетната стълбичка стигнаха Симеон Георгиев(Несебър) и Мари-Никол Маркова(Поморие),заемайки второ място.Филип Кершер-Анна-Никол Антонова завършиха седми,а Антоан Лямов-Кристиана Щерионова – девети.

Конкуренцията беше най-голяма в клас 13 D, където за призовите места спориха 14 двойки. Кристиан Диамандиев – Теодора Коцева спечелиха първото място, а Иван  Петров и Надя Янева  – третото.

В надпревара с 6 двойки Самуил Лечев и София Коларова се класираха трети в клас 13 С, а Димитър Георгиев и Йоана Хаджиева финишираха седми в клас 15 С.

                                                                                            

Print Friendly
FacebookСподели