ОТНОВО МЕДАЛИ ЗА КСТ „НЕСЕБЪР”

| Източник: nessebar-news.com

Миналата събота  в града на розите Казанлък се проведе открит турнир по спортни танци, както и състезание от веригата за „Купа България“. В клас 13Д представителите на Клуб по спортни танци „Несебър” Никола Петров и Силвана Янева бяха на крачка от почетната стълбичка, заемайки четвърто място. 

При юношите младша възраст и двете двойки на КСТ „Несебър“ достигнаха до така желаните финали. Симеон Георгиев и Мари-Никол Маркова грабнаха среброто в латиноамериканските и бронза в стандартните танци, а Филип Кершер и Ана-Никол Антонова се класираха пети.

По-големите техни съотборници Самуил Лечев и София Коларова се класираха 4-ти в стандартните и 5-ти в латиноамериканските танци в клас 15Б. Двойката достигна и до двата финала за „Купа България“, като зае пето място и в двете дисциплини.

Иван Петров и Надя Янева донесоха три медала за шампионския клуб. В клас 15Б стандарт те взеха сребърните, а в латино танците – брозновите медали. Иван и Надя заеха второ място при юношите старша възраст – стандартни танци за „Купа България“.

 

Print Friendly
FacebookСподели