Несебърският талант Симона Велкова се завърна от Холивуд като полуфиналист в световния конкурс за таланти в пеенето AVON Voices

| Източник: nessebar-news.com

Гласуването за финалния кръг вече започна, помогнете на Симона да сбъдне мечтата си

 Симона Велкова от Несебър се завърна от Холивуд, където тя и останалите 22 полуфиналистки в световния конкурс за таланти в пеенето AVON Voices записаха последното видео, с което участват във финалния кръг. Симона премина кратко обучение по сценично поведение, водено от ветерани в музикалната индустрия и част от звездното жури – колумбийската певица Мая и носителят на Грами и музикален продуцент Дейвид Пак. В Холивуд участничките в конкурса заснеха и професионална фотосесия с невероятния макиаж на AVON.

да съм тук сега е най-вълнуващото изживяване за мен! Особено когато идвам от толкова малка и далечна държава като България. Участието ми в AVON Voices и пътуването до Холивуд са една сбъдната мечта!”, сподели огромното си вълнение Симона по време на обученията.

Само преди месец тя беше обявена за една от 23-те полуфиналистки от 17 държави участнички в конкурса AVON Voices – първият международен онлайн конкурс за таланти в пеенето. До момента Симона премина през три селекционни кръга, включително два вота на публиката, с които събра над 2,2 млн. гласа от целия свят.

Успехът на нашето момиче Симона и нейният безспорен талант несъмнено са повод за гордост”, каза Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON за Дунавския регион. Тя успя да стигне до полуфинала на AVON Voices благодарение на красивата си дарба, но и благодарение на вашия глас. Затова нека я подкрепим още веднъж, тя наистина го заслужава – гласувайте за нея до 26 август!

Всеки може да се включи в AVON Voices и да помогне на Симона и останалите полуфиналисти да стигнат до финала на конкурса, като гласува за тях на AVONVoices.com. Гласуването започна на 22 юли и ще продължи до 26 август.

Симона Велкова беше избрана сред 178 претенденти от над 6000 кандидати, включили се в конкурса през март. В края на глобалното търсене на таланти в пеенето само 10 финалисти от цял свят ще пътуват до Ню Йорк, за да присъстват на годишната гала вечер на фондацията за жени нa AVON в Ню Йорк на 2 ноември и ще се срещнат със звездното жури на конкурса. Тогава ще бъдат обявени и двете дългоочаквани победителки в AVON Voices, едината от които – представител на AVON, а другата – избранa сред широката публика.

Музикалните светила, които съставят звездното жури, включват: Фърги, шесткратен носител на Грами; Даян Уорън, легендарна авторка на песни; Наташа Бедингфилд, номинирана за Грами певица и авторка на песни; Лея Салонга, филипинска певица и актриса; Валерия, руска сензация; Делта Гудрем, австралийски „Изпълнител на десетилетието”; Шийла И., номиниран за Грами артист-перкусионист; Дейвид Пак, носител на Грами певец, композитор и музикален продуцент; Ивет Сангало, най-известната бразилска поп-изпълнителка; и Мая, колумбийска певица.

За повече информация за полуфиналистите, моля, посетете: http://www.AVONvoices.com.

Ако все още не сте се регистрирали, направете го сега!

AVON Voices призова жените от цял свят да се включат с таланта си в глобалния конкурс и така да отбележат 125-годишнината на козметичния гигант AVON.

Посетете официалната страница на едногодишната програма – AVONVoices.com, за да се регистрирате и да станете част от нея. Така ще можете да гледате видеата на полуфиналистите и да гласувате за тях до 26-ти август.

Научете повече за AVON Voices, като посетите сайта на AVON Voices или кликнете тук: multimedia assets.

Print Friendly
FacebookСподели