Непълнолетен е убиецът на намушкания младеж в Слънчев бряг

Установена е самоличността на тримата младежи, участвали в сбиването до бар «Го Го гърлс» в Слънчев бряг на 14 юли, при което прободна рана в областта на гърба, засегнала множество...
| Източник: v.Faktor

Установена е самоличността на тримата младежи, участвали в сбиването до бар «Го Го гърлс» в Слънчев бряг на 14 юли, при което прободна рана в областта на гърба, засегнала множество вътрешни органи, артерия и бял дроб, получи 20-годишен младеж от Несебър. Въпреки медицинските интервенции и грижи, няколко дни по-късно момчето почина в бургаската болница.

Служителите на Главна дирекция «Криминална полиция» – София, сектор «Криминална полиция» – ОДМВР Бургас, отдел «Досъдебно производство» – ОДМВР Бургас и Районно управление «Полиция» – Несебър са установили и задържали участниците в сбиването. Това са трима 17-годишни младежи, всички от Сливен.

В хода на разследването са извършени претърсвания в наетите от младежите хотелски стаи в Слънчев бряг, при което са намерени и и иззети веществени доказателства. В хотелската стая, обитавана от единия от непълнолетните  са намерени и иззети около 150 грама суха тревна маса / марихуана/ в различни разфасовки, във вид подходящ за разпространение.

На 23 юли след проведени множество оперативно-издирвателни и процесуално – следствени действия /, сред които : разпити на свидетели пред съдия, разпознаване и други/ по безспорен начин е доказана вината и е привлечен в качеството си на обвиняем за престъпление по чл. 115 от НК / умишлено убийство/ 17 годишния П.Х. Наложена му е мярка за неотклонение «задържане под стража за срок от 72 часа», като е приведен в следствения арест в Бургас. Работата по случая продължава.

Print Friendly
FacebookСподели