Национален събор на БСП на Бузлуджа на 27 юли

        Източник: БГНЕС           Събитието се организира под наслов „България на хората“ и е посветено на 122-та годишнина от основаването на партията Членове...
| Източник: TV7

 

 
 

 

Източник: БГНЕС

 

 
 
 

 

Събитието се организира под наслов „България на хората“ и е посветено на 122-та годишнина от основаването на партията

Членове и симпатизанти на БСП се събират днес за традиционния Национален събор на левицата на Бузлуджа. Съборът е под наслов „България на хората“ и е посветен на 122-та годишнина от основаването на социалистическото движение в България. По този повод на поляната под върха 122-ма млади социалисти ще получат своите партийни книжки.

Съборът ще започне в 11:30 ч. с поднасяне на венци и цветя на барелефа на основоположниците на партията. Официалната част ще бъде открита от Янаки Стоилов. Очаква се да говорят председателят на БСП Сергей Станишев и премиерът Пламен Орешарски.

По предварителна информация 30 хил. симпатизанти на левицата вече са се записали за участие в събора, а очакванията са броят им да достигне 50-60 хил. души. Събитието ще премине при засилени мерки за сигурност, около 150 полицаи ще се грижат за безопасността на участниците.

NEWS7 ще излъчва пряко от събора.

Print Friendly
FacebookСподели