МЕДАЛИ ЗА НЕСЕБЪРСКИ ДЕЦА НА КУПА ПОМОРИЕ

| Източник: ЯНА ХРИСТОВА

     С медали и призови класирания завърши участието на танцовите двойки от Клуб по спортни танци „Несебър” в турнира по спортни танци „Купа Поморие”. Турнирът се организира ежегодно от община Поморие и Клуб по спортни танци „Поморие“ по случай празника на града. За втора година на домакинския клуб се дава възможността да бъде организатор и на състезание от най-висок ранг за „Купа България“.

Станислав Иванов и Григория Николова спечелиха сребърните медали в клас 11Д, а бронзът остана за Иван Кронев и Анна-Мария Жечева. При юношите младша възраст, клас Д, абсолютни шампиони станаха Дейвид Йовчев и Марта Долгушина. В клас 15Б до финалите се класираха Антоан Лямов и Кристияна Щерионова, както и Кристиян Диамандиев и Десислава Трифонова, които завоюваха бронза в латино танците.

За първи път на дансинга в състезанието за некартотекирани танцови двойки застанаха Адриан Григоров и Симона Ангелова, както и Димитър Камбуров и Вирджиния Латунова. Децата също бяха на почетната стълбичка, само на крачка от златото. При момичетата соло медали спечелиха Рая Георгиева, Ирен Христова, Анна Жилкова, Алисия Фон Вестерховен и Цветелина Тодорова.

Четири медала извоюваха Самуил Лечев и София Коларова – сребърни медали в стандарта и латиноамериканските танци на „Купа България“ и златни медали в открития турнир, в който двойката единодушно зае първото място в клас 15Б и в двете танцови дисциплини.

Print Friendly
FacebookСподели