ЛАЙЪНС – ГЕРОИ НА ПРОМЯНАТА В САЩ

| Източник:
     
 
 
На 2 октомври в Белия дом 11 членове на Лайънс клубове в САЩ,  бяха удостоени с отличието Герои на промяната.
Програма ГЕРОИ НА ПРОМЯНАТА на Белия дом отдава признание на обикновени американци, които правят необикновени неща в техните общности. Събитието включва:
брифинг в Белия дом на Лидери на общността – една възможност за Лайънс да обсъдят с представители на правителствени агенции  области от взаимен интерес и приоритет като четене  и  грамотност, здравни услуги и др., както и панел Герои на Промяната  за признание и удостояване с приз на избрани Лайънс членове.
 
Брад Бейкър, д-р Пол Берман, Майк Бушеми, Карла Харис, Грегъри Джефри, Робърт Месоф, Надин Нашиока, Мария Еме Ниснисан, Лаура Рийг, Дъглас Роденбек и  Деби Уитлъси – тези 11 мъже и жени бяха отличени като представители цялата Лайънс общноост, чиито обединени усилия в области като здравеопазване, развитие на млади хора и помощ при бедствия са пример за Лайънс посветеност в добротворство и съзидателна промяна.
 
Лъвовете служат навсякъде  по света, където е необходима помощ и всеки един Лайънс принадлежи на обществото от Герои на промяната в …
• ОБЩНОСТТА: Лайънс осъществяват проекти, които помагат за подобряване на училищната среда, детски площадки, приюти, обществени съоръжения и др.
• ОПАЗВАНЕ НА ЗРЕНИЕТО: Лайънс работят последователно за предотвратяване на  слепотата и  възстановяване на зрението за милиони хора по света.
• ОКОЛНАТА СРЕДА: Лайънс популяризират природосъобразно поведение, но и засаждат дървета и осъществяват проекти за рециклиране и  почистване на околната среда.
• МЛАДЕЖКА АНГАЖИРАНОСТ: Лъвовете прилагат целеви творчески програми в полза на  милиони на деца в 46000 общности в повече от 200 страни.
• ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ: Лайънс подкрепят локални и мащабни световни здравни програми, които се фокусират върху зрението, слуха, диабет, рак на гърдата и др.
• ПОМОЩ ПРИ БЕДСТВИЯ: Възникнат ли природни бедствия, Лайънс са сред първите доброволци и дарители.
 
МАЛК,  пресрилийз
Print Friendly
FacebookСподели