Комисиите подготвиха заседанието на несебърския парламент

| Източник: Максим МОМЧИЛОВ

УЛИЦА „ПЪРВА” В „СЛЪНЧЕВ БРЯГ-ИЗТОК” СЕ СДОБИВА С ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА СМЕТКА НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР

 

                                                                                                     

   Председателят на Общинския съвет Благой Филипов освен,че води заседанията на местния парламент, участва и в последното за годината заседание на комисията по бюджет и финанси и европейски фондове национални и регионални програми,чиито председател е  Константин Лефтеров.

Това ще се случи,ако общинските съветници в Несебър гласуват положително по докладната записка на кмета  Николай Димитров за сключване на договор със „Слънчев бряг” АД за предоставяне на улично осветление по ул. „Първа” в кк „Слънчев бряг-изток”.Докладната е т.1 на последното за годината заседание на местния парламент, насрочено за 19 декември.Точка 2 също е по докладна на кмета на за създаване на общинско предприятие „Управление на отпадъците – Несебър”.

Т. 3 е за определяне минимална цена на таксиметров превоз на пътници за един километър пробег по съответната тарифа, валидна за 2014 г. на територията на община Несебър, а т. 5-за приемане актуализация на бюджета на община Несебър за 2014.Т. 6 е отпускане субсидия за Общински футболен клуб„Несебър”.Гласуването на план-сметките към такса „Битови отпадъци” в община Несебър за 2015 е по т.8.

Проектът за дневен ред на Общинския съвет в Несебър включва 44 т.По 4 от тях ще се произнася постоянната комисия по законност, обществен ред, местно самоуправление, приватизация, следприватизационен контрол и контрол по изпълнение решенията на Общински съвет с председател Пенко Пенчев,също по 4 т.- комисията по бюджет и финанси и европейски фондове национални и регионални програми с председател Константин Лефтеров.

Комисията по устройство на територията, селско, горско, ловно стопанство и опазване на околната среда с председател Костадин Нищелков ще се произнася по 15 т.,а комисията по общинска собственост, жилищна политика, общински дружества и предприятия с председател: Христо Тодоров е с най-много точки-21.

                                                                                       Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly
FacebookСподели