„Коалиция за България“ представи кандидати и приоритети в Бургас/ВИДЕО/

Водачът на бургаската листа на „Коалиция за България“ Димчо Михалевски заяви, че сред най-големите приоритети на партията ще бъде създаването на 250 000 работни места в страната. От този общ...
| Източник: BurgasNews.bg

Водачът на бургаската листа на „Коалиция за България“ Димчо Михалевски заяви, че сред най-големите приоритети на партията ще бъде създаването на 250 000 работни места в страната. От този общ брой, поне 12 000 щели да бъдат в Бургаски регион, половинатa от които в малките общини на областта. Михалевски представи важнитe точки предизборната програма на Коалицията и регионалните акценти на програмата.

Според него важна цел ще бъде привличането на инвестиции в секторите за производства, като ще бъдат продължени проектите с европейско финансиране. В плановете на „Коалиция за България“ влизат изграждането на интермодален транспортен възел в Бургас, превръщането на Бургаския залив във водеща международна туристическа дестинация, възраждането на пасажерското корабоплаване, редовен морски пътнически транспорт между градовете по крайбрежието, доизграждането на магистрала „Тракия“ и започване на строителството на магистрала „Черно море“.

bsp-mihalevski-monov

„Изборите са битка за умовете и сърцата на хората. Пътят, който сме избрали е верен, като в това мога да уверя всички. Нужна ни е силата да можем да го извървим заедно. Важно е да разберем до къде докараха страната ГЕРБ. Тя понесе тежък удар със загубата на тези 400 000 работни места. Предпиемаческият дух на българите беше ударен жестоко. Спряхме да произвеждаме и това се отрази върху икономиката. Бизнесът беше подложен на геноцид, като стигнахме до това, че всеки втори българин да е под праговете на бедност или да е близо до това.

Липсва перспектива пред българите, като не помня в страната ни да е имало времена, когато хората да се самозапалват на улиците. Ние не сме единствената алтернатива на ГЕРБ, но само ние можем да бъдем достатъчно ефективни, че да променим нещата. Ние сме инструмента, но ръцете и умовете са всички български граждани“, заяви водачът на бургаската листа на „Коалиция за България“.

Според него БСП са показвали през времената, че хората са водещиза тях. Сега от политическата сила се обръщат към много по-голям брой хора, защото съживяването на държавата трябвало да започне веднага след изборите.

bsp-plakati

От „Коалиция за България“ се обявиха за равнопоставеност на бизнеса без административен произвол. За тази цял щяла да се прекрати нелоялната конкуренция и политическото толериране на фирми близки до ГЕРБ. „Трябва да спрем рекетите върху малките и средни предприятия. Ще изкараме МВР от бизнеса, защото не му е работата там. ГЕРБ превърна обществените поръчки в подаръци за определен кръг от хора.

Ще гарантираме срочното изплащане на задълженията на държавата към фирмите. Държавата трябва да впрегни всичките си ресурси да възстанови загубените работни места. Тези 250 хиляди места ще бъдат национална задача за всички нас“, поясни още Михалевски.

ВИДЕО :

Снимки: BurgasNews

Print Friendly
FacebookСподели