ИНИЦИАТИВА НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР „МОЯТ ГРАД”

| Източник: Яна Христова

 

 

  На 3-ти юни т.г., по време на официалната церемония за връчване на грамоти на даровити деца, бе обявена новата инициатива на община Несебър – „Моят град”. Инициативата е част от програмата „Аз живея в Несебър” – дългосрочен проект, ориентиран към децата и учениците, който цели приобщаването на подрастващите граждани на община Несебър към националните и регионални културно-исторически традиции и съвременни ценности. Проектът стартира през 2010 г. като отворена програма за ежегодни дейности с децата и учениците от община Несебър.

Инициативата „Моят град” е насочена към младите хора и техните идеи за бъдещето на Несебър и региона. Община Несебър призовава подрастващите граждани да дадат свои мнения, предложения и идеи за проекти за развитие на образованието, извънкласните дейности и популяризирането на културно-историческото ни наследство. Мненията, предложенията и проектите ще бъдат обобщени и предоставени на Кмета на община Несебър и неговия екип в началото на новата 2015/2016 учебна година.

Младите хора, които се чувстват свързани с бъдещето на своя град, могат да се включат по няколко начина:

на е-mail: obrazovanie_nessebar@abv.bg

в web site „Образование Несебър”:  www.obrazvanie-nesebar.com – чрез функцията

„свържете се с нас”

в специалната кутия – поставена в сградата на Дейност «Образование,

извънучилищни и други дейности» (ул. «Любен Каравелов» 3)

 

Уважаеми млади хора, обичащи своя град и мотивирани да го пазят и развиват в бъдеще, да продължим да развиваме и укрепваме връзката между града и неговите подрастващи граждани!

 

 

Print Friendly
FacebookСподели