ЗЛАТНИ МЕДАЛИ ЗА НЕСЕБЪР НА КУПА „БЪЛГАРИЯ” В СОФИЯ

| Източник:

 

 

   С убедително танцуване и отлично класиране завърши участието на танцовите двойки на Клуб по спортни танци „Несебър” в проведения на 29.03. т.г. в град София открит турнир и състезание за „Купа България“. В надпреварата участваха рекорден брой танцови двойки – 360. Още с първите стъпки на танцовия подиум, двойките на Клуб по спортни танци „Несебър“ показаха, че се борят за първите места.

 В клас 11 Е, базапелационно, златото грабнаха Ярослав Никонов и Любомира Тодорова. След прекрасното танцуване на децата, те заслужено се класираха първи в по-високия танцов клас. Със сребърни медали и на оценка разстояние от златото са Станислав Иванов и Григория Николова. Турнирът за майсторите започна в късния следобед на същия ден.

При юношите старша възраст Самуил Лечев и София Коларова взеха бронзовите медали в латино танците за „Купа България“. В стандартните танци Сами и Софи бяха изключително убедителни в своето танцуване и заслужено заеха върха на почетната стълбичка и се окичиха със златните медали.

Print Friendly
FacebookСподели