За седма година поред ще се проведе традиционният плувен маратон на община Несебър

| Източник: Пресцентър община Несебър

Община Несебър съвместно със спортен клуб по водни спортове – „Месембрия” има удоволствието да Ви покани за седма поредна година да участвате в традиционния плувен маратон по случай празника на Несебър – 15 август.

Тази година по решение на Организационния комитет стартът ще бъде даден от „Северно пристанище”, Стария Несебър, а финалът ще е на плажа пред „Морска гара” -мястото за регистрация на участниците. Маршрутът на плувния маратон ще бъде обиколка на Стария Несебър – близо 2.5 км. е разстоянието, което трябва да се преплува. Участници в състезанието могат да бъдат  лица над 9- годишна възраст.

По традиция на първия преплувал разстоянието, кметът на общината Николай Димитров ще връчи осветена икона на Света Богородица. Останалите награди са купи, грамоти и парични награди, като за най-малките участници са предвидени  и предметни награди.

Стартът на състезанието ще бъде даден в 9:30 ч. на 15 август. Награждаването ще се състои на амфитеатъра същия ден в 11:00 часа.

За повече информация, декларации и др. може да проверите в „Условията за участие”, публикувани тук.

За по-бързо оформяне на документите на плувците от Организационния екип се обръщат към всички участници в плувния маратон с молба да се регистрират с предварително попълнени декларации.
ПЛУВЕН МАРАТОН „НЕСЕБЪР” 2015 г. – УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

ДЕКЛАРАЦИЯ – пълнолетни

ДЕКЛАРАЦИЯ – непълнолетни

Print Friendly
FacebookСподели