Екшън в Обзор! Над 400 новорегистрирани от Шумен и Ямбол окупираха избирателните секции

  Така изглеждаше коридора пред секция №24 в Община Несебър тази сутрин 25 Октомври 2015, Неделя Напрежението е на път да ескалира, пращат Жандармерия Над 400 новорегистрирани жители на град...
| Източник: FLAGMAN.BG

 

Екшън в Обзор! Над 400 новорегистрирани от Шумен и Ямбол окупираха избирателните секции (ВИДЕО)

Така изглеждаше коридора пред секция №24 в Община Несебър тази сутрин
25 Октомври 2015, Неделя

Напрежението е на път да ескалира, пращат Жандармерия

Над 400 новорегистрирани жители на град Обзор, Община Несебър, окупираха от рано тази сутрин избирателните секции, сигнализират читатели на Флагман.бг.

Още от 6 часа в курортното градче са започнали да прииждат автомобили от всички краища на страната – Сливен, Ямбол, Шумен, Търговище, Разград и Русе. Като под диктовка всички веднага се наредили да гласуват в посочените секции, разказаха очевидци.

Новопристигналите са с редовен настоящ адрес. Избирателните списъци показват, че до вота в Обзор са допуснати 467 с настоящ адрес от общо 1200 с избирателни права. Според местни жители те са регистрирани в бунгалата на бившите общински бази. Правомерно ли е станало това – може само да са гадае.

Около 10 часа на място е извикана и Жандармерия, заради опасност от ескалация на напрежението.

Град Обзор е ключов в битката за най-богатата община в държавата. Освен там новорегистрирани обаче има и в другите населени места като Тънково и Кошарица.

Print Friendly
FacebookСподели