Екипът на предизборния щаб на Алексей Петров се обърна към медиите

ДО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ   Уважаеми представители на българските медии,    С приближаването на деня за гласуване за президент на България – 23.10.2011 год. все по-тревожно зачестяват и посегателствата върху правото...
| Източник:

ДО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ

 

Уважаеми представители на българските медии,

 

 С приближаването на деня за гласуване за президент на България – 23.10.2011 год. все по-тревожно зачестяват и посегателствата върху правото на българския народ да направи своя информиран избор.

Поредно предизвикателство към разума и морала на нацията беше взривяването на автомобила на опозиционния журналист Сашо Диков на 13.10.2011год. към 22.часа.

Още в 8.00часа сутринта на следващия ден – 14.10.2011 год. ДОКАТО РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕХА ПОДРОБНОСТИ ЗА ТОВА ВЗРИВЯВАНЕ, журналистът от ТВ 7 Николай Бареков заяви, че този взрив бил поставен от кандидата за президент на България Алексей Петров?!!!

Същото твърдение Николай Бареков имаше и след всеки взрив в София през настоящата година.

 

Задаваме следните въпроси:

 

1. Кой има интерес до днес – девет месеца по-късно все още да не са разкрити авторите на взрива пред в. „Галерия”, извършен на 10.02.2011 год.?

2. Кой има интерес и до днес – три месеца по-късно да не са разкрити авторите на взрива пред централата на РЗС и клуба на ДСБ, извършени на 19.07.2011год.?

3. Кой има интерес да разпространява клевети по адрес на Алексей Петров, свързвайки го с всички взривове през тази година ПРЕДИ разследващите да имат каквото и да е заключение?

4. Кой има интерес международната общност да смята подобни акции НЕ ЗА БЕЗСИЛИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО на ГЕРБ да се справи с престъпността, а за „удар срещу усилията на правителството да сложи край на климата на безнаказаност в една от най-корумпираните държави” СЛЕД КАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН РЕСУРС ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА?

Уважаеми български медии, чрез Вас се обръщаме към мислещите български граждани:

 

 

Достойни българи,

 

Днес всички сме принудени да наблюдаваме сериала „Октоподът вика: „Дръжте октопода!”

 

Не допускайте придворните журналисти да ви подведат отново! Мислете! Продължавайте да гледате предаванията на журналиста Сашо Диков. И мислете с главите си! Това е единственият възможен начин да живеем достойно в достойна държава.

 

Екипът на предизборния щаб на Алексей Петров

Print Friendly
FacebookСподели