Д-р Силвия Паскалева ще консултира в Спа център „Феста панорама” в Несебър

Известният физиотерапевт д-р Силвия Паскалева-директор на Спортно-оздравителният комплекс „Лозенец”,водещ консултант за профилактика и лечение на опорно –двигателният апарат и периферната нервна система ,ще приема граждани и гости на Несебър всяка...
| Източник: nessebar-news.com

Известният физиотерапевт д-р Силвия Паскалева-директор на Спортно-оздравителният комплекс „Лозенец”,водещ консултант за профилактика и лечение на опорно –двигателният апарат и периферната нервна система ,ще приема граждани и гости на Несебър всяка събота и неделя през месец юни.

Д-р Паскалева /на снимката/е и известен специалист и методолог по проблемите на здравословния начин на живот,диетология и хранителен режим при различни заболявания.Гостуването и в Несебър е по покана на ръководството  на най-успешно работещият в района Спа център „Феста Панорама”.

Младият екип на Спа центъра всяка година търси нови форми за работа с многобройните си клиенти и обогатява разнообразните си процедури  с последните постижения на тази переспективна дейност,която води в Несебър  много туристи.

И тази година Спа център „Феста Панорама „ ще обогати своята програма с най-новият метод за неинвазивна липосукция и кавитация на проблемни зони с уникалният апарат –„Импакт”,от който всеки може да се възползва.

За повече информация,свързана със  Спа центъра,както и за записвания за прием от д-р Силвия Паскалева  може да позвъните на тел: 0554/2-97-30 или на маб.тел.:0895/670574 всеки ден от 9,00 до 20,00 часа,когато центърът работи.

Print Friendly
FacebookСподели