ДЕТСКАТА ГРАДИНА В СЕЛО КОШАРИЦА ,ОБЩИНА НЕСЕБЪР ,ЧЕСТВА СВОЯ 30-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

| Източник: Яна Христова

 

На 27-ми май т.г. ЦДГ „Детски свят” в село Кошарица отпразнува 30-годишния  си юбилей. Детската градина отваря врати през 1985 година. Името „Детски свят” получава с решение на Общински съвет – Несебър на 31-ви май 2011 г. За изминалите три десетилетия детското заведение успешно обезпечава предучилищната подготовка на най-малките жители на селото и подготвя за училище стотици  малчугани.

По случай рождения ден децата и екипът на детската градина зарадваха родители и гости с тържествен концерт-спектакъл, в който взеха участие всички деца. Освен щастливите родители на децата, на празника присъстваха  и много гости – от дейност „Образование, извънучилищни и други дейности” – община Несебър, директори на общински детски градини, бивши директори, учители и възпитаници на ЦДГ „Детски свят”.

Възпитаниците на детската градина впечатлиха присъстващите с артистичност и истинска феерия от песни и танци – народни и руски танци, народни и детски песни, танци с оригинални и закачливи сюжети и мажоретки.  Децата превърнаха празничната сцена в един талантлив детски свят и създадоха неповторимо празнично настроение. Освен с аплодисментите и възхищението на гостите, труда и таланта на децата беше възнаграден и с празнична торта.

 

 

 

 

Print Friendly
FacebookСподели