Гласувайте за застраховател на 2013 година

| Източник:

Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) в качеството си на изразител на интересите на потребителите на застрахователни услуги за трета поредна година организира провеждането на конкурса „Застраховател на годината”. Ние вярваме, че Вие потребителите можете да дадете най-вярната оценка за дейноста на застрахователите през 2013 г.

Категориите на конкурса  „Застраховател на годината 2013” в които гласуват потребителите са:

Категория I „Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане”
Категория
II „Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане”
Категория
III „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането”
Категория IV „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обещетения”

Очакваме Вашия глас в сайта на конкурса: www.bgzastrahovatel.org

Условията за гласуване са следните: Всеки потребител има право да гласува само веднъж във всяка една от  четирите  категории. В случай, че не можете да изразите мнение в някои от категориите, можете да датете своя глас само избрани от вас категории. С цел да се избегнат манипулации на вота е разработена система за защита при повече от едно гласуване от един потребител.

Членовете на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) ще определят победители в още две категории. Това са „Най-иновативен застраховател в областта на новите технологии и въвеждане на нови продукти” и „Застраховател с най-добри партньорски отношения със застрахователните брокери”. Гласуването на членовете на БАЗБ ще се проведе непосредствено преди церемонията по връчване на наградите.

 

Print Friendly
FacebookСподели