Галя Ставракиева ще бъде новия президент на Лайънс клуб Несебър

Чаровната банкерка Галя Ставракиева ще бъде новият президент на Лайънс клуб Несебър.До решението се стигна не много лесно на последната сбирка на клуба.Кастингът се проведе в комплекс „Посейдон“ край Несебър...
| Източник:

Чаровната банкерка Галя Ставракиева ще бъде новият президент на Лайънс клуб Несебър.До решението се стигна не много лесно на последната сбирка на клуба.Кастингът се проведе в комплекс „Посейдон“ край Несебър и  неговият най-нов прекрасен ресторант „Амур“.

При домакинството на собственика на комплекса  лайън Пламен Димов и с впечатляващото участие на персонала на ресторанта ,в крайна сметка бе запален белият огън на успешния избор.

В новото ръководство на клуба ще бъдат още Георги Иванов-първи вицепрезидент, Иван Георгиев-втори вицепрезидент,Красимир Косев-секретар ,Ани Данаилова-прастпрезидент и Георги Тръпков – Ковчежник.

Според Устава на Лайънс двежението ръководствата на клубовете,на Дистрикт-България и на Международното движение се избират само за една лайънс година,която започва и завършва на 1-ви юли.

На добър час на новото ръководство на ЛК Несебър,призвано да продължи и надгради добрите традиции на морския кляб!

==========================

Лайънс клуб НЕСЕБЪР  е създаден  на 24.09.2000 година от седеем учредители по идея на Георги Николчев  ,който беше и Чартърпрезидент на клуба  след 01.06.2002 година.

Кръстници на клуба са   LIONS KLUB MUHLDORT-WALDKRAIBURG,BAYERN,DISTRIKT 111S –ГЕРМАНИЯ И ЛАЙЪНС КЛУБ-БУРГАС.

През годините членовете достигнаха до 35,но в момента са 16.Клубът има здраво ядро от уважавани личности ,с авторитет в общината,областта и страната.Лайънс клуб-Несебър е излъчил Дистриктуправител и трима Председатели на зона.

 

ОСНОВНИ НАПРАВЛЕНИЯ НА РАБОТА ЗА ПЕРИОДА 2014/2015 г.

 

Вече 14 чодини ЛК Несебър работи целенасомено по всички основни направлевия на Лайъвсдвижението със стрежеж и постижения да бъде от водещите клубове в Дистрикта.Стремим се да подбираме членовете на клуба и сме безкомпромисни към тези,които не изпълняват задълженията си.

Редомно се включваме в националните и международни мероприятия на Дистрикта и сами организираме изнесени мероприятия за членовете и приятелите на клуба.Особено внимание обръщаме на взаимодействието между членовете на клубовете и между самите клубове,търсейки и нови форми за взаимодействие между тях.

През последните години проведохме очни прегледи за пенсионери и ученици,закупихме обзавеждане на линейка в Спешна помощ,подпомагаме хора в неравностойно положение и даровити деца.От пет години организираме в Несебър Лайънс морски спортен празник,който събира стотици приятели от цялата страна-ще продължим да го правим.

През миналата и настояща Лайънс година събираме средства за изграждане на Градски часовник в Несебър в част на 30-годишнината от вписването на Стария Несебър в списъка на Световното културноисторическо наследство.В тази и в други иницианиви успешно партнираме с Община Несебър,бизнесмени,общественици,както и с Ротари и Зонта клубове в Несебър.

Ще положим и системни усилия за организационното укрепване на клуба,Дистрикта и ще бъдем критичен коректив за дейността на Кабинета на Дистриктуправителя.

 

 

Print Friendly
FacebookСподели