Българинът избра 10-те най-секси нашенки за 2015-а

| Източник: nrssebar-news.com

Мъжкият сайт The Mainline, част от медийната група „Индекс Инфо“, както винаги изпревари конкуренцията и излезе с класация на най-секси българките за 2015-а може би около месец, преди да го сторят и всички останали. Различното в случая е, че екипът не е отредил на дамите от 1 до 10 позиция просто защото жените до една са най-най-най и стълбичката с едно-единствено първо място ще стане пренаселена.

Диляна Попова, Никол Станкулова, Николета Лозанова, Бориса Тютюнджиева, Росица Иванова, Джулия Стоянова, Елена Кучкова, Галена, Биляна Йотовска и Нина Добрев са изборът на солидната група от дами и господа, дали своя глас, за да определят 10-те най-секси българки. „Бихте обърнали очите, ако която и да е от изброените ви погали по ръката. Гледайте, но не ги пипайте, или поне ограничете докосванията само до себе си“, призовава екипът на The Mainline с привичното си чувство за хумор.

От сайта, който набира все повече популярност сред интернет потребителите заради оригиналния си стил на писане и начина, по който поднася новости и инфо за света на мъжете, обещават още безброй красиви жени и изненади до края на годината… а и след това.

 

Print Friendly
FacebookСподели