Бившият кмет на Варна Кирил Йорданов със специално интервю за „Тази събота ”

| Източник:

 

 

С интересни теми и гости ще събудят зрителите на bTV Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова  през уикенда по bTV

 

„Тази събота”, 22 ноември, в 8 часа Мариана Векилска ще събуди зрителите на bTV с певицата, която взриви журито и публиката с уникалните си изпълнения в „Гласът на България”- Тюркян Исмаил и репортерът на предаването Кристина Газиева, която ще представи материала си „Шепа живот”. Филмът, който разказва за  грижите за недоносените бебета в Полша, ще се излъчи в неделя вечер в „bTV Репортерите”.

 

Жени Марчева ще посрещне в студиото на предаването Георги Първанов, с когото ще си говори за коалицията, за новото правителство и  за КТБ. Веднага след това й предстои ексклузивна среща-разговор с бившия кмет на Варна Кирил Йорданов. Най – обичаният и най – мразеният политик във Варна ще разкаже за чувството за вина след смъртта на самозапалилия се Пламен Горанов, за февруарските протести и оставката му.

 

Финалният шрих от интересни гости в събота сутрин ще добави Диана Любенова, която ще разкаже  за новата коледна песен на Бен Крос, за ролите му в живота и в киното. Чаровната дама ще срещне зрителите и с Николо Коцев, с когото ще си говорят за това какво е да си по известен и ценен в чужбина отколкото у нас.

 

На 23 ноември в „Тази неделя” в студиото при Мариана Векилска заместник директора на „Пирогов” –  д-р Олег Чолаков ще разкрие възможно ли е да има въздушни линейки и у нас? Д-р Калин Василев ще разкаже историята на едно младо момче от Велико Търново, което след като завършва генно – инженерство в САЩ се връща в родния си град и прави курсове по здравословен начин на живот. Програмата му има повече от 800 последователи само за 8 месеца.

 

В неделния ден Жени Марчева ще си говори с министъра на туризма – Николина Ангелкова за проблемите в туризма, за скандала с рекламирането на несъществуващи туристически забележителности и за новия зимен сезон. За новите лица в Парламента ще стане дума в разговора с депутата Султанка Петрова и за идеята й да има министерство на майките и майчинството, за ролята й на баба, майка, патриот и депутат.

 

Диана Любенова ще срещне зрителите с шефа на Бояна филм Ярив Лърнър и ще направи обиколка из филмовите студия и декорите, на които са се снимали най – големите холивудски звезди. Със Стефка Янорова пък водещата ще говори за премиерата на пиесата на Пейо Яворов  „В полите на Витоша”.

Print Friendly
FacebookСподели