Австрийската компания БИЗО-БЪЛГАРИЯ ЕООД става на една година! Празнувайте с нас новата реколта!

| Източник: nessebar-news.com

През този месец на 25.07.2011 г. един от световните лидери на пазара на селскостопанска техника у нас празнува своята първа година в България.
БИЗО-БЪЛГАРИЯ ЕООД е българска дъщерна компания на БИЗО ШРАТЕНЕКЕР с австрийско управление. БИЗО ШРАТЕНЕКЕР ( BISO SCHRATTENECKER GmbH ) е компания, основана през 1878г. в Австрия. Фирмата е производител на висококачествена селскостопанска техника, с дългогодишни традиции в повишаване производителността на земеделските машини и увеличаване на добивите от реколтата.

Основната дейност на БИЗО-БЪЛГАРИЯ ЕООД е продажба и сервиз на селскостопански машини, оборудване и резервни части за тях. Стремежът на новосъздадената компания е да се наложи като надежден партньор на българските земеделски стопани и да им предостави директен и лесен достъп до цялата гама от своята продукция. Ние сме БИЗО-БЪЛГАРИЯ ЕООД, най-препоръчваната компания за земеделска техника в страни като Австрия, Дания, Франция, Германия, Великобритания, Румъния и много други.

БИЗО-БЪЛГАРИЯ отбелязва годишнина с амбицията да продължи традициите на пазарно лидерство. Компанията ще отбележи празника с промоционални талони за 10% отстъпка в активния сезон. При направена покупка или поръчка на някои от продуктите на фирмата в периода 25.07.2011 до 15.09.2011 г. всеки краен клиент получава моментална отстъпка.

Print Friendly
FacebookСподели