10BERGREGR4

Корнелия Нинова в Бургас:Тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа

Председателят на Националния съвет на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова откри в Бургас националната кампанията на Коалиция „БСП за България“ за предстоящите в България на 2-ри октомври избори. Лидерът на социалистите произнесе емоционално слово пред множеството членове и симпатизанти на левицата, които се събраха в Морската градина на Бургас, за да отбележат заедно началото на предизборната битка.

305539037_640306667453106_4285203216903830485_n„От името на цялата партия се изправям пред Вас, за да Ви кажа, че тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа“, каза Корнелия Нинова. Тя припомни, че за шест месеца, БСП беше стабилната партия в правителството.

„Бяхме предвидими, диалогични, разумни и най-вече социалния стълб в правителството, което гарантира чрез БСП помощта към всяко едно семейство и домакинство за преминаване по-леко през кризата. За нас най-важни са икономиката и социалната политика“, беше категорична Нинова.

„Доказахме, че това, което обещаваме като опозиция може да бъде реалност. Защото нашите предложения, нашите решения, са разумни и изпълними“, добави още тя и направи кратък разбор на онова, което БСП успя да постигне по време на участието си в управлението на страната. После Нинова отбелеза кои са най-наболелите за обществото проблеми, за разрешаването на които е нужно да се търси решение – инфлацията, ниските доходи, бедността и неравенствата. Тя набеляза и най-спешните мерки, които трябва да бъдат предприети, за справянето с кризата.

Областният лидер на социиалистите в Бургас Стойко Танков също произнесе силни думи, с които развълнува присъстващите. Той открои постигнатото от БСП: „Отиваме на тези избори с изпълнена предизборана платформа – с икономически растеж, със своевременна помощ за земеделските производители, с допълнителни субсидии, с успешна програма и добри резултати в областта на туризма.“

„В Бургаска област ние успешно се справихме с невижданата до сега бежанска криза“, припомни той.

304855378_8283689371655970_803762577773200000_nВодачът на листат за 2-ри МИР – Бургас инж. Петър Кънев каза: „Листата ни е екип – сплав от мъдрост, опит,младост, желание за работа и много професионализъм, най-вече в реалния бизнес.“ Той призова присъстващите за подкрепа на 2 – ри октомври.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *